Jashinin taistelu paikalle NHL: ssä ja Tšekin tasavallassa. Se on leikkaus, hän epäilee

Isän jäähyväisjuhlassa vanhempi Michail ilmestyi jäällä Karlovy Varyn ottelussa. Helmikuussa 2005 hän oli kolmetoista, kolme kuukautta ja viisi päivää vanha. “Haluan saada sen mahdollisimman lähelle. NHL ja toivon, että Venäjän nároďáku “, hän sanoi myöhemmin.

Hänen nuorempi veljensä Dmitri niitä ikimuistoinen hetki Lapači heiluttaa. Nyt hän nauttii “Diman” tähtien hetkistä.

ulkomaiset kilpailu ei enää noudateta, ja toisin kuin vanhempi sisarus koskaan halunnut edustamaan kotimaataan. Jaškin sai tšekkiläisen kansalaisuuden 17-vuotiaana, kun hän pelasi Slaviaa extr.

Ja sitten hän voisi mennä alle 18-vuotiaiden pelaajien maailmanmestaruuskilpailuun, ja pelaa kahdesti kaksikymppisenä. “Minulle on vaikea sanoa, että olen vain tšekki.Se ei ole mikään perheeni, joten olen aina venäläinen. Mutta jälleen kerran, Vartuin Tsekin tasavallassa, jossa hän meni kouluun, sain kaikki ystäväni. Ja elämä jatkui tavalla, joka edustaa Tšekissä. Ja edustaa hänen rakkautensa. ”

Rose ei halua päästää irti Slavia

aikuisten maajoukkueen jälkeen maanantai hyökkääjä St. Louis Blues taas vähän lähempänä. Kollegoiden ulkomailta tavata uusi valmentaja Vladimir Vůjtkem. “En tiedä, mitä odottaa. Mutta minä odotan.Toivottavasti me puhumme tulevaisuudesta, “hän sanoi, 22, lahjakkuus etukäteen.

Jaškin teoriassa voisi kokea debyyttinsä jo toukokuussa kotimaan mestaruuden Prahassa, mutta pudottuaan Blues päässä Stanley Cup valmentaja Vladimir Ruzicka Jaškina joukkue ei. “Tarvitsemme viikolla nähdä hänet ottelun aikana”, hän sanoi.

On vaikea sanoa, mikä rooli tässä ilmaus henkilökohtaisten suhteiden. Ruzicka halusi nuoren Jaškina puuttua päässä Slavia ulkomailta ja kun pelaaja agentti Alex Volk kesällä 2012 pakko lähtöä, Slavia pomo kuvaili sitä taantumista.Hän kiisti, että hän oli Jaškin tilaa.

Rose erosi epäiltynä korruptiosta, hänen seuraajansa Vůjtek ilmoitti, että se jatkaa suuntaus ja edustus kutsua nuoria pelaajia.

On siis Jaškinova tapa vapaampaa kuin ennen?

“En ollut täällä, joten en voi arvioida, oliko mitään muutosta. Jokainen valmentaja on hänen menetelmiä “, hän vastasi diplomaattisesti vanttera nuorukainen. “Ehkä olen hieman paremmat mahdollisuudet, mutta laatu nuorten pelaajien on paljon voimaa. No se minun täytyy painia, vaikka minulla on paremmat mahdollisuudet, joten se tulee olemaan vaikeaa, “tajuaa Jaškin. “Mutta varmasti otan sitä suurena haasteena. On aina ilo ja kunnia pelata Tsekin. ”

poistaminen käytöstä St. Louis Stanley Cupin?Tuskallinen aihe

Jaškin on ehdottomasti paikka tottunut kovaa puurtaa, te oli niin lentävän lähdön entinen joukkuetoveri Tomas Hertl tai nykyinen harjoituskaveri David Pastrňák. “Hertlik ja Pasta ovat täysin eri tyyppisiä jääkiekkoilijoita ja heidän tehtävänsä on erilainen. Ne ovat ampujat, mutta minulla on minun tapani: Minulla mahdollisuuden kehittyä. ”

Jaškin teki NHL kaksi kilpailua kauden 2012/2013, kahden seuraavan vuoden aikana useat matkustivat tilalta ensimmäiseen joukkue jälleen takaisin. “Minulla on varmasti suurempi itseluottamus”, hän sanoo. St. Louis pelasi viime kaudella kuudenkymmenen ottelun play-offilla ja keräsi 19 pistettä (13 + 6). “Minun asema ei kuitenkaan muutu: se on työpaikka paikalle. On 13 hyvää hyökkääjää. Kuka ei onnistu, hän ei pelaa.Tehdään niin ja yritän saada parasta laatikon ulkopuolelle. ”

Bluesin johtajuus on lisännyt kilpailua hieman, jotta ei toisteta pettymystä viime kaudella. Louis suosikin mukaan putosi Stanley Cupin 1. kierroksella. “En halua puhua paljon siitä. Jokainen yrittää unohtaa ja oppia sitä. Toivottavasti seuraava kausi on parempi. Meillä on tiimi tehdä se. Ehkä uusi pelaaja antaa meille smackin ja voimaa “, Jachin uskoo.

Puhuessaan Vladimir Sobotkan paluusta. Mutta hän pysyi edelleen Omskissa. “Odotin sen. Hän on päättänyt tällä tavalla ja minulla ei ole oikeutta arvioida “, Jaskin sanoi.

Ehkä he tapaavat MS 2016: ssa Venäjällä. Kotikilpailu ja syyskuun maailmanmestaruuskilpailu ovat ilo Jachinille. “Mutta jokainen näyttelyturnaus on jotain erikoista.Rakastan mitä tahansa toimintaa. “