Vieraili Arsenalissa Lukaku

Ennen kaikkea Lukaku on troll hänen peliään suurissa otteluissa. Tavoitteiden puuttuminen oli syy sanoa: Romelu on underdogs-tappaja, mutta hänen itsensä näyttäminen ylhäältä päin on heikko. Kaikki ei ole niin ilmeinen.

Kyllä, hän ei laskenut Tottenhamia ensimmäisellä kierroksella, mutta osui virkaan ja auttoi Martialia. Lukukan kyky pelata hyökkäyskumppaneilla. Lukakin kyky pelata hyökkäyskumppaneita tekee hänestä arvokkaan muistutuksen Manchester Unitedille. Viime kaudella Ibrahimovic toimi samalla tavalla, mutta ruotsalainen on liian itsekäs ja menettää paljon Lukakalle nopeudella ja liikkeellä.

Lukaku on tarpeeksi hyvä MJ: lle. Välitä varauksetta kheytatPhoto: MUFC

Vieraili Arsenalissa Lukaku hyökkäsi Martialin ja Lingardin kanssa. Juuri nämä kolme tekivät yhdistelmän, joka päättyi Unitedin toiseen tavoitteeseen. Lukaku murtautui jälleen sivulle ja soitti kosketusta kumppaneiden kanssa ja lopulta lähes tukahdutti loppuun. Poistettuaan Pogban hän vain joutui etsimään vaihtoehtoja Lontoon kentän keskellä, kun taas kumppanit piilottivat De Gean käsineiden alle.

Mikä pahempaa, Lukaku pelasi kaupunkia, Chelsea ja Tottenhamia vastaan, mutta valittu taktiikka oli mukana. Mourinho näytti, että kriitikot ovat hämmästyneet, eikä yksikään näistä otteluista noudattanut selvästi puolustavaa mallia. Ennennäköisesti United ei onnistunut ylittämään kilpailijoita, ja tarve valita pallo antoi paikalliselle kaaokselle: neljällä hyökkääjällä ja Pogballa kotivyöhykkeellä MJ: n pelaajat eivät yksinkertaisesti pystyneet ottamaan palloa ja siirtämään sen rauhallisesti toiseen tavoitteeseen.

Derbyn käsityksestä vaikutti myös se, että belgialainen osallistui molempiin kaupungin tavoitteisiin, kun he olivat heikosti puolustaneet standardeja. Tämä on tietysti Unitedin maalivahtia, mutta ilmeisesti ei ole mitään syytä laittaa ristiä kaverille.

Vaikka Lukaku pisteytti kaikki 12 maaliaan mestaruuskilpailussa joukkueille, jotka olivat alhaisempia kuin United, hän toi henkilökohtaisesti 3 voittoa Mouran säästöpankille: tavoitteet Southamptonia, Bournemouthia ja West Bromia vastaan ​​johtivat vähäisiin voittoihin.

Eräässä toisessa, Burnleyn vastaisessa pelissä Lukaku tuli ainoaksi yhdysvaltalaiseksi pelaajaksi, joka oli väsynyt likaantumasta ja päättänyt tavanomaisesta toiminnasta. Hän taisteli kentän keskellä, siirtyi oikealle, laittoi pallon vasemman jalkansa alle ja katkaisi siirron Martialille. On epätodennäköistä, että kukaan hyökkääjä voi.