Entinen AFL-pelaaja Colin Sylvia kuoli auto-onnettomuudessa

AFL-maailma suree Colin Sylvian menetystä sen jälkeen, kun entinen Melbourne ja Fremantle-pelaaja kuolivat auto-onnettomuudessa.32-vuotias oli mukana kahden ajoneuvon törmäyksessä sunnuntai-iltapäivällä Irympleissä, lähellä Milduraa, Victorian luoteisosassa. ”Colin Sylvia on traagisesti tapettu Milduran lähellä tapahtuneessa auto-onnettomuudessa”, Lyon kertoi SEN: lle.

Toisen ajoneuvon kuljettaja vietiin sairaalaan henkeä uhkaavilla loukkaantumisilla ja etsiväillä ei vielä ole syytä selvittää, millainen onnettomuus on.

Sylvian entinen Melbournen joukkuetoveri Brent Moloney oli järkyttynyt hänen ystävänsä kuolemasta. ”Sanat eivät voi kuvata, miten tunnen”, Moloney tweetyt yhdessä valokuvan Bet365 live kanssa parista, joka käveli MCG: n ulkopuolella. ”Olimme aina vierekkäin riippumatta siitä, missä olimme.Minä kaipaat sinua veljellesi. ”

Sylvian tyttöystävä Mindy Jory julkaisi myös kuvan entisestä AFL-pelaajasta maanantaiaamuna ja kuvaili häntä” kauniiksi sisälle ja ulos “.

Entinen Melbournen tähti David Schwarz, joka tutustui Sylviaan sen jälkeen, kun hän oli matkustanut Demonien kanssa vuoden 2010 näyttelypeliinsa Kiinassa, sanoi suuria asioita odottamalla häntä sen jälkeen, kun hän oli voittanut seniorit ylimmässä merkeissä Merbeinillä 15-vuotiaana.

”Hän oli vain poika,” Schwarz kertoi Macquarie Sports Radioille. “Hän pelasi 163 peliä ja oli hyvä pelaaja…mutta luultavasti hän piti elämää enemmän kuin hän rakasti jalkaansa.”

Lyon sanoi, että Sylvian “lahjakkuutta ja potentiaalia ei koskaan täytetty” sen jälkeen, kun otettiin valinnalla nro 3 vuoden 2003 kansallisessa luonnoksessa.Sylvia osoitti vilkkaita loistoja, mutta loukkaantuminen, Bet365 bonus epäjohdonmukaisuus ja epävarmuustekijät kärsivät hänen uransa. Fremantlelle ylitettiin uusi alku vuoden 2013 lopulla. klubin koulutusstandardit. Hän kutsui sen lopettamaan ei kauan sen jälkeen, vaikka hänellä on ollut yli vuosi jäljellä sopimuksestaan.