Ensimmäinen liiga: Kladno hävisi Kadanille, Budejovice ja Jihlava onnistuivat ulkopuolella

Ceske Budejovice teki maalin toisella ja kolmannella jaksolla kahden maalin jälkeen. Hyökkääjät David Gilbert ja Martin Novák tekivät Etelä-Böömista kolmannen menestyksen maalin ja ennätyksen myötä.

Jihlava johti Frydek-Mistekiin neljäntoista minuutin kuluttua 3: 0, mutta kotijoukkue kahdella osumalla kolmentoista sekunnin aikana teki eron net. Dukla toipui toisessa näytöksessä, mutta Lynx palasi pelaamaan. Jihlavan viimeinen kolmasosa toi selkeän rauhan, jossa se vakiinnutti itsensä kahdesti. Hyökkääjä Lukáš Anděl auttoi Duklaa kolmella maalilla ja kahdella passilla.Hän päätti Hawksin kolmesta kohdasta voiton 3: 2 Havířovissa. Prostejov hyppäsi seitsemännestä neljänteen ja pääsi Vsetinin ja Prerovin välillä. Kaikki kolme joukkuetta saivat 40 pistettä.

Kladno hävisi yllättäen 3: 4 viimeisenne Kadanille. Ensimmäisen jakson jälkeen ritarit johtivat 1: 0, mutta toisessa osassa Trhači asetti neljä maalia Kladnon verkkoon. Keski-boheemit viimeisessä näytöksessä ovat dramaattaneet kaksintaistelun, mutta puolustajan Brendon Nashin osuma koski 68 sekuntia ennen loppua. Roman Chlouba liittyi ampujaan kahdesti vieraina.

Litoměřice voitti 6: 2 Slaviaa vastaan ​​ja vahvisti erinomaisen kotimuodonsa. Kannattajiensa silmissä hallitsi kuudes kaksintaistelija peräkkäin, mikä auttoi heitä ja kolme hyödynnettyä voimapelejä.Stadionilla 39 pisteellä saavutettiin kuudes Kladno ja verrattuna Knights on hyvä ottelu. Praguerit eivät kuitenkaan onnistu viimeisissä kuudessa pelissä. Slavia pelasi vain Usti nad Labemia (4: 2) ja putosi kymmenenteen asemaan.

, vieraat hävisivät kolmannen kerran peräkkäin. Horácké Slavia onnistui maalintekoon kahdesti kuuden minuutin pelin jälkeen. Přerov teki kontaktimaalin 29. minuutilla, mutta 19-vuotias hyökkääjä Matěj Novák palasi kotiin kahden maalin johtoon vain 66 sekuntia myöhemmin. Hän valmisti Forvard Silvester Kuskon kauden kymmenennen laukauksen. Ostravan joukkue johti vuonna 19.Minuutilla kahdella maalilla, kesk Bohemians laski avausosan lopussa, mutta eteenpäin Petr Kanko asetti lopputuloksen toisella jaksolla