Hartfordissa he muistavat edelleen NHL: n, hän sanoo. Hän haluaa pelata sitä

monitoiminen areena on nyt koti maatilalla, muun muassa New York Rangersin ja myös paikka, jossa puolustuksen Zlin yrittää saada läpi arvostetun kilpailun. “Rangersin edustajat ovat AHL: ssä jokaisessa ottelussa. Hänen mahdollisuutensa eivät arvioi, pelaan tapa tiedän, miten ja mitä tulee nähtäväksi “, sanoo Ocean ja hänen sanat eivät kuulosta täsmälleen optimistinen.

Kun mestaruuden kauden Zlin allekirjoitettu Rangers, kaksisuuntainen sopimus kahden kauden, ensimmäinen vuosi mutta hän vietti Suomessa ja Ruotsissa. Tänä vuonna klubi lähetti hänet heti leirin jälkeen tilalla.Ja merentakaisten tavallista, ilman mitään selityksiä.

“sanoin vain, että minulla on seuraavana päivänä kertomaan Hartford, ja olin erittäin kiinnostunut, miksi ei anna minulle mahdollisuus”, sanoo 23-vuotias pelinrakentaja, ja hän oli vihainen, ei piilossa, “en saa mitään mahdollisuutta osoittaa, että NHL voi pelata.”

puolustukseen rikas Rangers painetta, eikä kumpikaan joukkue susilauma varantovaluuttana nimeltään, pelata nimetön pelaajat . Ehkä Sveitsin puolustus Raphael Diaz on Vice maailma ja NHL on yli 200 käynnistyy.

“Joukkue on neljä pelaajaa yksisuuntainen sopimus, joka on AHL riitä” mainitsee merentakaisten, joka sopii istuu hytti maanmiehensä Richard Nejezchlebin kanssa. “No me ymmärrämme ja voimme yhdessä keskustella jääkiekkoa Englanti.”

Living Connecticutissa mukauttaa nopeasti.Tyttöystävä vuokrata tasainen kaupungin keskustassa, missä se on areena viiden minuutin kävelymatka.

“Jääkiekko mutta silti totuttelua”, myöntää merentakaisten kuka maksaa enemmän luovan takaisin. AHL on henkilökohtaisen taistelun etusijalla.

13 edellisestä kaksinkilpailusta osui yhdeksään. Miksi hän asui alustalle neljä kertaa, ei halunnut puhua liikaa. “Valmentaja En pääse kokoonpanoon”, hän sanoi vain merentakaisten, joka voitti AHL yksi maali ja yksi syöttö.

Onko haluaisit mennä Skandinaviaan viime vuonna, ei aio arvailla sitä. “Tällä hetkellä pelaan Hartford, ja jos ei pelata läpi koko kauden vai ei, jää nähtäväksi.”

Wolf Pack nyt ajatella menestystä AHL. “Joukkue on aika hyvä, meidän pitäisi liikkua pöydän yläkerroksissa”, sanoo Zámorský.Ehkä se auttaa häntä NHL: ssä.