NHL haluaa enemmän tavoitteita. Se vähentää maalivahdia ja voi lisätä tavoitetta

Tänä vuonna NHL otti pitkittyminen pelaa kolme kolme ansiosta asetettu aika nähdä paljon houkuttelevia jääkiekko, jossa hyökkää rullat puolelta toiselle. Ja syksyllä ratkaisevan tavoite: lisätyn viiden minuutin johti 70 prosenttia kaikista peleistä vain 30 prosenttia tapahtui erillisissä ratsioita.

vertailun, edellisenä vuonna, laajentamisen ominaisuuden neljän neljä päätti hieman alle 45 prosenttia kaksintaistelut . Ja ehkä kaikki tämä menestys rohkaisi vaikutusvaltainen ulkomailla edelleen innovatiivisia houkuteltua jääkiekkoa.

“Haluamme enemmän maaleja,” Tämä on nyt pääsalasanalla NHL.Sikäli tänä vuonna olivat laskeneet keskimäärin vain 5,32 maalia per peli, joka on jo kriittisesti lähestyy historiallisen alhaiseen Kaudella 2003/2004 – kun se oli 5,14. Laskusuuntaus on se, että viime vuonna fanit keskimäärin 5,46 maalia per peli.

Se on mielenkiintoinen kehitys, kun otetaan huomioon, että NHL vuosia yrittänyt. Aiempien laajennusten edellä mainittujen muutosten lisäksi se on tiukentanut joitain toimenpiteitä, jotka ovat rajoittaneet luovaa pelaajaa ja ampujaa. Mutta kuten näette, tämä ei riitä, on aina välttämätöntä etsiä uusia.

Päätavoitteena pitäisi olla maalivahdin vähentäminen. Maalivahtivälineet ovat jo olleet aiemmin, ja nyt todennäköisesti toinen leikkaus tulee.Huoli on erityisen suojat hartiat ja betonin.

varapresidentti jääkiekon toiminnan Colin Campbell, NHL ei sulkenut pois edes mahdollisuutta laajentaa tavoitteita. “Jos joukkueen johtajat ovat samaa mieltä, en näe ongelmaa. Mutta rehellisesti se tulee viimeinen vaihtoehto on ensisijainen hoito Maalivahti sarjat “, hän sanoi.

edustajat seurojen sovittujen yhteisessä kokouksessa, joka on määrä pitää maaliskuussa. Sen pitäisi myös olla lopullinen päätös.Siihen saakka jokainen voi esittää enemmän ehdotuksia. “Voit liittyä miten peli tuntuu”, sanoi Florida johtaja Dale Tallon.

lähes varma siitä, että mitään muutoksia astuvat voimaan ensi kaudella, joten fanit ovat odotan. “Jääkiekon pitäisi olla hauskaa ja meidän on tehtävä kaikkemme tämän kriteerin täyttämiseksi”, Tallonin Dallasin kollega Jim Nill toteaa.