Plekanec alkaa pelata Kladnon puolesta, hän valitsee neljä joukkuetta ylimääräisestä liigasta

”Se on neuvotteluvaiheessa. Tiedän vain, että aloitan ehdottomasti muutamia ensimmäisiä otteluita Kladnossa, koska olen loukkaantunut ja olen edelleen loukkaantunut. Uskon, että pystyn toipumaan kahden viikon kuluessa ja voin pelata muutaman ottelun Kladnoissa, ja siihen mennessä tiedän varmasti ”, Plekanec sanoi. hän harjoitteli Kladnon kanssa ensimmäistä kertaa keskiviikkona. Hän ei halunnut sanoa ulkopuolisista kiinnostuneiden nimiä, tällä kertaa hän oli tarkempi.

“Olen edelleen yhteydessä noin kolmeen tai neljään seuroon. Kometa Brno on tietysti siellä, myös Pilsen ja Sparta, ja puhuin Pavel Pateran kanssa, joten silti Mladá Boleslav.Näemme “, sanoi Plekanec.

Jos kaikki menee suunnitelmien mukaan selkävamman jälkeen, hän haluaa liittyä Kladnoon lauantaina 1. joulukuuta kotidoulessa Litoměřicen kanssa ja päivää myöhemmin Frýdek-Místekiä vastaan. Tämän viikon loppuun tai seuraavan alkuun mennessä hän haluaa olla selvillä mahdollisista toimista ylimääräisessä neuvottelussa. ”Kladno pelaa kaksinkertaista peliä kotona ensi viikolla viikonloppuna, joten haluaisin pelata siellä, jos olen terve. Voisin pelata lauantaina ja sunnuntaina ”, Plekanec sanoi.Hän pelasi Kladno-pelipaikassa ylimääräisessä hyökkäyksessä Jaromir Jagrin ja Jiri Tlustyn kanssa. ”Se on yksi vaihtoehdoista. Jarda on nyt valmis, ja on ajan kysymys, ennen kuin hän aloittaa, Plekanec kertoi. St. Louis. ”Minusta tuntuu nyt melko hyvältä ja uskon vain kahden viikon kuluessa tekeväni hienosti. Että voin kouluttaa kuntoa, joka kuuden viikon jälkeen ei ole haluamallasi tasolla, ja voin aloittaa.Uskon, että ensi viikolla maanantaista lähtien olen sataprosenttinen ja menen sen jälkeen otteluille ”, hän kuvaili tilannettaan. ja kolme-vuotias Adam heidän saapuessaan Tšekin tasavaltaan. Plekanec avioituu laulajan ja näyttelijä Lucie Plekancová Vondráčková kanssa. Poikansa jäävät hänen luokseen Kanadaan. Mitä tulee ylimääräiseen ja matkailuun, niin minun piti siirtää Třinecia ja Vítkovicea vähän.Brno, Plzen, Sparta, siinä kaikki on vähän, joten ylimääräinen voitti ja toivon, että se osoittautuu niin ”, hän huomautti. jopa poikien kanssa. ”Puhuin (pääjohtaja) Marc Bergevinin kanssa, että hänellä olisi jotain vaihtoa minulle, mutta sillä ei ole väliä minulle. Olisin poissa pojista, joten valitsin ylimielisen ”, Plekanec kertoi. ”Olen loukkaantunut ja kunnioitan ylimääräistä edustajaa. Soitin sitä viimeksi, kun oli lakko. Pääasiassa minun on saatava päätökseen työni ja tiedän, että olen 100-prosenttisesti valmis, ja toivon sitten voivani auttaa jotakin joukkuetta. Haluaisin myös auttaa nuoria lahjakkaita poikia.Olen iloinen, jos se auttaa ketään. Haluaisin myös voittaa tittelin ”, Plekanec lisäsi