CSKA on saavuttanut yhden pisteen etäisyyden viiden parhaan joukkoon

Joukkueiden tulosten suhteen Krasnodar ei ole hävinnyt kuusi kierrosta mestaruudessa, eikä Lokomotiv voittanut ensimmäistä kertaa kolmessa ottelussa. Molemmat joukkueet käyttivät hyväkseen ”Zenith” -häiriötä ja kiinni hänen kanssaan sijoituksessa.

Luottamusmatka
CSKA voitti ongelmitta ”Akhmatista” lähettämällä kolme vastaamattomia maalia maalilleen. ”CSKA” näytti hyvää peliä ja kahden peräkkäisen virheohjeen jälkeen palasi voittajalle. Tästä pelistä ei tarvitse puhua paljoa, koska tulos puhuu puolestaan ​​- 3: 0. Panemme merkille vain 17. minuutilla lähtenyt Kirill Nababkinin loukkaantumisen ja toivomme hänelle nopeaa toipumista.

CSKA on saavuttanut yhden pisteen etäisyyden viiden parhaan joukkoon, ja Akhmat, joka ei voi voittaa kolmannessa ottelussa peräkkäin, on yhden askeleen päässä siirtymäkauden ottelualueelta. Grozny asukkaiden pitäisi ajatella! Jälleen Denis Glushakov ei osallistunut kokoukseen. Tällä kertaa virallisen version mukaan “lihasvaivoista”.

Kierroksen kunnia
Ensimmäinen pallo osuma CSKA-ottelussa – “Akhmat” iski Yulia Perkhunille, “armeijan” entisen maalivahdin ja Ukrainan maajoukkueen Sergei Perkhunin leskelle. 28. elokuuta täyttää 18 vuotta jalkapalloilijan kuolemasta. Perkhun kuoli aivojen täydestä turvotuksesta, joka aiheutui törmäyksestä Anji-hyökkääjän Budun Budunovin kanssa. Numero 16 CSKA: ssa on annettu vartijalle ikuisesti.

“Dozhali” kiertue
Pelin kokonaisedut, pallon hallussapito, laukaukset, kulma- ja muut indikaattorit antoivat silti tuloksen. “Rostov” haastoi voiton “Rubinilta” kokouksen viimeisinä minuutteina. Kyllä, voittajamaali on voinut olla peräkkäin pahoinpitelystä, mutta jos se oli, se oli niin pieni, että oli erittäin vaikeaa pitää sitä.

Kazaanin klubi totesi, etteivät he pystyneet selviämään kokonaan rostoviittien painostuksesta, vaikka he koskettivatkin epäkohtaa julkaisemalla jaksosta videon, jonka allekirjoitus oli ”tuomari itse”.
Tämän voiton ansiosta “Rostov” on edelleen johtavassa ryhmässä ja ”Rubin” pudottuaan neljästä viimeisestä ottelusta kolme pudotti turnauspöydän keskelle.