Edustus palasi Ostravaan vuosien varrella ja stadion myös kiitti Bohemiaa

Petr Čech! Petr Čech! ”

” Pavel Vrba! Pavel Vrba! Pavel Vrba! ”

Sekä tšekkiläiset henkilöt ajelivat pienille faneille. Ja sitten taas keskittyneet koulutukseen, joka Vitkovice avattu katsojille.

Avoimen harjoituksen päivä ennen peli ei ole aivan normaalia, mutta Tšekin joukkue tämän askeleen kohti faneja joskus ei.

< p> Pilsen syyskuussa ennen kaksintaistelun vastaan ​​Kazakstanissa saapui noin kaksi tuhatta ihmistä.

useimmat ihmiset tulivat viime marraskuussa, myös Lontoossa. Neljä ja puoli tuhatta ihmistä koulutettiin Islantia vastaan.Silloin se oli uusi ennätys – vuonna 2003, jopa aikoina Karel Bruckner, saapui Olomoucin kolme-neljätuhatta faneja. Koti

Tällä kertaa Vitkovice stadionin valkaisuainetta istui kymmenkunta faneja. Mutta perjantai-iltana Serbiaa valmistavalle ottelulle loppuu loppu. Se on lähes viisitoista tuhatta ihmistä.

Euforia kuten Pilsenissa ei tapahtunut tällä kertaa. Mutta jälleen kuulla valmentajan ohje, että kaikui läpi lähes tyhjä stadion.

“Chew ajatella huomenna se on kuin, ‘sanoi valmentaja Vrba maksujaan, joka joskus märkään maahan alta jaloilleen.

Edustus palasi Ostravalle yli viidentoista vuoden kuluttua.Vuonna 2000 hän hävisi Bazaly Slovenia 0: 1

Vítkovice Stadionilla tulee olemaan vasta toinen kerta – ensimmäinen kerta oli vuonna 1996 Turkkia vastaan ​​(3: 0).

Ever aika kuitenkin areena, jossa hän nyt pelaa kotiottelut ja Banik Ostrava, paljon on muuttunut. Se on korjattu ja urheilijoille ja fanit tarjoavat mukavuutta. Edellytykset jalkapallo varjostivat vain Yleisurheilukentän (yleisurheilustadion on ensisijaisesti ja isännöi säännöllisesti Golden Spike).

“Hän kasvoi täällä stadion, jonka ansiosta voi nyt pelata joukkueen. Uskon, Ostrava ja koko alueelle, se on aivan yhtä hyvin “sanoi maalivahti Petr Cech.

Hän jatkoi:” Jos minulla on suosikki, tai päinvastoin epäsuosittua stadion? Voi ei…Pelikenttä on kaikkialla yhtä suuri ja portin liikaa. Ihminen on yhtä keskittynyt pääasiassa voittaa.Ilmapiiri, joka voi vaikuttaa otteluun, on tärkeä. Mutta jos stadion on suurempi tai pienempi, tai jos hän on urheilullinen radalla, tämä on yksi. ”

Nyt maalivahti Cech ennen ottelun mukana huutokaupassa, jonka tuotto auttaa potilasta jalkapalloilija Marian Čišovskému. Kuten useimmat hänen joukkuetoverinsa maajoukkueesta omistettu huutokaupata niiden saappaat.

Koko tiimi tuki myös tytön, joka kärsii CP-vamma. Jalkapalloilijat antoi hänelle allekirjoitettu paita ja luovutti viisikymmentä tuhatta kruunua lahjoitti FARC yhteydessä Memorial Lukas Pribyl.