Englannin Premier League, avajaiset. Osa Four

Tarinan viimeisessä osassa kerrotaan viimeisimmän jalkapallon mestaruuden suosikeista, jotka taistelevat tittelin puolesta tällä kaudella.

Huomenna Liverpool ja Stoke City aloittavat seuraavan Englannin Premier League -kauden 2013/14 kauden. Esikatselun viimeisessä osassa Foggy Albionin jalkapallo-taisteluihin puhumme joukkueista, jotka ovat jakaneet keskenään viimeisten sukellusveneiden viiden ensimmäisen paikan ja kilpailevat otsikosta uudella kaudella. Mitä Gareth Bale vaikuttaa Tottenhamiin? Voiko Arsene Wenger yllättää jalkapalloyhteisön? Mitkä ovat Chelsean mahdollisuudet palata Jose Mourinhoon? Voivatko Man Cityn korkean profiilin hankinnat palata otsikko Etihadille? Mikä on David Moyesin ensimmäinen kausi Manchester Unitedissa? Lue tästä ja monista muista tämän päivän asioista.

“Tottenham”
2012/13 kausi: 5. sija Premier League.

Englannin Premier League, avajaiset. Osa Four
”Spurs”, jolla oli aika hyvä kausi, ei enää riittänyt pääsemään neljän parhaan joukkoon. Mestarien liigan ohi lento lisäsi suuresti riskiä menettää tärkein luova tiimi ja joukkueen johtaja Gareth Bale, eläkkeelle jäävä saaga, jonka Madridin “todellinen” oli jo kyllästynyt. Tässä tilanteessa syntyy looginen kysymys – mitä Tottenham tulee olemaan ilman ihme Garethia, joka usein veti Villash-Boash-tiimin näennäisesti kriittisistä tilanteista. Welshman on muutaman viime vuodenajan aikana tullut White Hart Lane’n määrittäväksi hahmoksi, ja se, että nykyinen Tottenham Hotspur on hyvin riippuvainen hänen läsnäolostaan ​​kentällä, ei ole salaisuus. Ja täällä, kuten koskaan aikaisemmin, Villash-Boashin taidot ovat hyödyllisiä, minkä pitäisi tehdä kykenevästä lontoolaisryhmästä, yhdestä kokonaisuudesta, joka ei riipu yksittäisistä esiintyjistä.