Huolimatta siitä, että Bale säilyy “spurs”

Periaatteessa portugalilaisilla on kaikki. Kesällä Spurs suoritti kunnollisen siirtokampanjan, joka hankki yhden parhaista eteenpäin, esimerkkejä Roberto Soldadosta, Brasilian puolustaja Paulinhosta korinttolaisilta ja belgialaiselta suulakkeelta Nasser Chadlilta, joka pystyy sulkemaan aseman millä tahansa puolelta ja tarvittaessa pelaamaan eteenpäin. Rose palasi vuokrasta, joka jo esisäkinnässä katsoi vasemman kulman arvokkaana kilpailijana Assou-Ekottolle. Totta, Clint Dempsey jätti joukkueen, joka päätti palata kotimaahansa, mutta nykyisessä Tottenhamissa keskialueella on tarpeeksi pelaajia, jotka voivat korvata amerikkalaisen.

Huolimatta siitä, että Bale säilyy “spurs” -leirillä tai ei, Villash-Boashin tehtävä on vähintään – pääseminen Mestarien liigan vyöhykkeelle. On jo sanottu tarpeeksi, että Tottenham merkitsee vain aikaa, jolloin he saavat halutun lipun Vanhan maailman pääklubiturnaukseen, sen vannoutuneille vihollisille Pohjois-Lontoossa.

Ennuste FOOTBALLHD.RU: kova taistelu neljännestä.

“Arsenal”
2012/13 kausi: 4. sija Premier League.

Siirtoikkunan alussa Gunners ilmoitti kerran, että he ovat valmiita käyttämään runsaasti rahaa kesämarkkinoille hankkimalla useita huippuluokan pelaajia. Tämän seurauksena kaikki lontoon bravootit kiinnostuksesta Gonzalo Higuainista, Wayne Rooneysta, Brasilian Bernardista ja Luis Suarezista pysyivät tyhjinä. Wenger sitoutui allekirjoittamaan Auxerren nuoren Yaya Sannyn, josta ranskalainen asiantuntija aikoo varmasti tehdä huippuluokan jalkapalloilijan. Paljon on jo sanottu Arsenalin passiivisuudesta siirtomarkkinoilla, mutta se ei tietenkään helpota punaisten valkoisten faneille – heidän klubinsa on allekirjoittanut omaa avuttomuuttaan tähän suuntaan, ja Monsieur Arsen näyttää menettäneen täysin “johtomaailman”. Luis Gustavon siirrossa on tapahtumia, mutta “gunnereiden” tapauksessa on vaikea puhua jotain varmasti, kunnes pelaaja on virallisesti esitetty – myös Higuain voitti yhden jalka Emiratesiin.