Kenneth Kluivert on ensimmäinen jalkapalloilija Kluivertin joukossa

Laudrup
Laudrup oli perheen ensimmäinen jalkapalloilija. Hän ei ollut erityisen menestyvä, pelaamalla Wiener Sport Clubissa, Brenshoyssa ja Kööpenhaminassa. Hän ei voinut yhtään kuppia.

Mutta hänen poikansa Michael Laudrup kirjoitti nimensä historiaan. Uransa aikana hän soitti Juventuksessa, Barcelonassa ja Real Madridissa. Hän voitti useita liigan tittelit, joista viisi esimerkissä. Yksi A-sarjasta ja yksi Euroopassa.
Hänen veljensä Brian Laudrup soitti myös “Baijerissa” ja “Milanossa”. Hänestä tuli Italian mestari ja voitti Mestarien liigan.
Michael Madsin ja Andreasin lapset pelasivat, mutta eivät pystyneet menestymään. Andreas päätti uransa terveysongelmien vuoksi. Nikolai – Brianin poika – ei myöskään tullut menestyväksi, ja nyt hän puolustaa yhdessä Madsin kanssa Gressröddern-amatöörikerhon värejä.

2. Kumaneja
Martin Kuman on ensimmäinen jalkapalloilija kumanien joukossa. Hän puolusti joukkueita, kuten Blau-Wit, Groningen ja Heerenveen. Hänellä on myös yksi tulos Alankomaiden maajoukkueen kuuluisassa oranssissa T-paidassa.
Martin tunnetaan parhaiten pojistaan ​​Erwinista ja Ronaldista. Jälkimmäinen onnistui etenkin tullessaan legendaksi Ajaxissa, PSV: ssä ja Barcelonassa. Hänellä on neljä nimikettä, esimerkkejä, neljä mestaruutta Eredivisissä ja yksi Mestarien Cup.
Jr. Ronald Kuman ei ole vielä onnistunut tulemaan kuuluisaksi – hän puolustaa “TOP Oss” -porttia Alankomaiden mestaruuden toiselta divisioonalta.

1. Kluivert
Kenneth Kluivert on ensimmäinen jalkapalloilija Kluivertin joukossa. Hän soitti Surinamese Robingoodissa ja Real Srananissa (tai Royal Surinamessa).
Patrick Kluivert on perheen päätähti ja Ajaxin, Milanon ja Barcelonan tähti. Hän on voittanut kolme liigamedallaa Hollannissa, yhden Espanjassa ja yhden Mestarien Cupin.
20-vuotias Justin Kluivert on vasta alkamassa: osoitettuaan Ajaxissa hän muutti Roomaan, missä hän nyt esiintyy.

Neymarin hullu ja näennäisen uskomaton siirtyminen Barcelonasta Pariisin Saint-Germainiin 222 miljoonalla eurolla on edelleen tuore monien muistoissa, mutta viimeisen kahden vuosikymmenen aikana tämä ei ole kaikkein sensaatiomaisin ja järkyttävin sopimus jättää jalkapalloilija blaugranien leiriltä.