Marcos Alonso Peña oli hyökkääjä, mutta hän valitsi seurat

Marcos Alonso

Alonso ei vain jakanut yhtä ammattia kolmen sukupolven ajan, mutta sillä oli myös yksi nimi. Marcos Alonso Imas pelasi erilaisissa klubeissa, mutta tuli tunnetuksi Real Madridissa, jolle hän antoi kahdeksan vuotta. Madridissa hän voitti viisi nimeä ja viisi eurooppalaista kuppia.

Marcos Alonso Peña oli hyökkääjä, mutta hän valitsi seurat, jotka kilpailivat Real Madridin – Atleticon ja sitten Barcelonan kanssa. Hänestä tuli kerran mestari ja voitti yhden Espanjan Cupin.
Viimeinen Alonso pelaa Chelseassa, missä hän on jo voittanut mestaruuskupin sekä Europa League -palkinnon.

6. Forlanit
Juan Carlos Corasso oli Forlan-perheen ensimmäinen edustaja jalkapallokentällä. Uransa aikana hän pelasi Racingissä ja Independientessa, ennen kuin pelasi Montevideon Wanderereilla nuorten tasolla. Mutta voittaa hän ei onnistunut.
Pablo Forlan – Corasson api. Hän oli puolustaja ja voitti seitsemän liigan otsikkoa Uruguayssa sekä yhden Copa Libertadores-joukkueen.
Diego Forlan on perheen kuuluisin jäsen ja vain yksi suurimmista Uruguay-pelaajista. Hän soitti Manchester Unitedissä, Villarrealissa ja Atléticossa.

5. Goodyonsen
Arnor Gudjohnsen oli ensimmäinen tällainen jalkapalloilija. Alkaen Vikingurista, hän pelasi Lokerenissa, Anderlechtissa ja Islannin maajoukkueessa. Hän oli hyökkääjä ja melkein pelasi poikansa kanssa yhdessä ottelussa, mutta ei kasvanut yhdessä.
No, kaikki tietävät Eidur Gudjohnsenin: hän oli Chelsean, Barcelonan ja Tottenhamin tähti, hänestä tuli Valioliigan ja Esimerkien ja jopa Mestarien liigan mestari.
Hänen kaksi nuorempaa poikaansa ovat Real Madridin akatemiassa, kun taas vanhin Swainne suojaa mausteen värejä.

4. Hernandez
Thomas Balcazar on legenda Meksikossa, koska hän voitti kahdeksan mestaruutta kymmenessä vuodessa osana Guadalajaraa. Ja kuten Forlanien tapauksessa, ei hänen poikansa, mutta hänen väkensä oli menestynein.
Javier Hernandez Gutierrez, lempinimeltään Chicharito, pelasi keskikenttäkortteissa kuten Estudiantes Tecos, Puebla ja Monarcas Morelia.
No, nuorin, Javier Hernandez Balkasar, myös ”Chicharito”, on meille hyvin tunnettu. Uransa aikana hän soitti Manchester Unitedissä, Real Madridissa ja Bayerissa. Hänellä on kaksi Premier League -nimikettä ja Club World Cup Cup.