Mutta tämän henkilön odotettiin näkevän kaiken täällä

Harvat odottivat näkevänsä David Beckhamin tällä rohkealla listalla, mutta kuuluisa jalkapalloilija / malli oli todella tunnettu ammattitaidostaan ​​ja taisteluhenkeistään. Vuonna 2002 ”metatarsaalisesta luusta” tuli suosittu pyyntö Internetissä, mikä johtui suurelta osin siitä, että Beckham rikkoi Aldo Duscherin Deportivosta kaksi kuukautta ennen maailmancupia.

Beckham päätyi edelleen Japaniin ja Etelä-Koreaan, mikä vihasi Alex Fergusonia. Myöhemmin Becks itse myönsi olevansa kiireinen: “On selvää, että jotkut pelini näkökohdat vaikuttivat siihen.”

Kivun voittaminen. 11 jalkapalloilijaa, jotka eivät pelkänneet loukkaantumisia Kuva: Express, Cadena

Näkökohdat näkökulmasta, ja kun Beckham, joka oli edelleen kävelymatkan päässä loukkaantumisesta, loi vahingossa vastahyökkäyksen tavoiteansa vastaan, mikä johti maaliin, koko Englanti halusi, että hän ei tule lainkaan.

Tuossa ottelussa Brasiliaa vastaan ​​Michael Owen otettiin brittien joukosta tunnustaen, että hän ei ollut treeneillään koko viikon nivusongelmien takia.

Vincent Company

Mutta tämän henkilön odotettiin näkevän kaiken täällä. Yhtiön yleisön suosikki kärsii usein vammoista, mutta pelatessaan hän tekee sen sielullaan ja uskomatonta omistautumista. Vuoden 2013 maailmancupin karsintakierroksen aikana epäonnistunut puolustaja törmäsi Serbia maalivahti Vladimir Stojkoviciin, minkä seurauksena hänelle todettiin katkennut nenä, silmävauriot ja lievä aivotärähdys. Mutta pelaaja itse ei ajatellut mitään sellaista – hän palasi ja auttoi Belgiaa voittamaan 2: 1, joten hänen joukkueensa nousi ryhmän ensimmäiselle sijalle.

Myöhemmin yritys lähetti Twitteriin valokuvan kasvoistaan ​​sanoin: “Mitä et voi tehdä kotimaasi varten?” Ansaitsee rohkeutta, mutta on parempi olla peittämättä aivotärähdyksellä.

Stuart Pierce

Vuonna 1999 yksi Englannin vaikeimmista puolustajista kaatui Mike Hydelle ja rikkoi jalkansa, mutta pelasi silti ennen tautoa. Myöhemmin West Hamin valmentaja Harry Redknapp kertoi, että seurakunta pani saappaansa ja aikoi pelata edelleen.