Orenburg menee edelleen ilman voittoja ja on sijoittelun lopussa

Kiertoajelu
“Kenen pitäisi tulla, jotta meistä tulee mestarit? Anna minulle rahaa – joku tulee. Haluaisin Messiin, Ronaldoon, Azaraan. ” Kuka voisi sanoa sen? Tietenkin, Valeri Karpin! Olisiko Rostovista tullut mestari Messin, Ronaldon ja Hazardin kanssa joukkueessa?

Tour debyytti tavoitteet
Jordan Larssonin ja Gus Thielin tarkat iskut toivat Spartakiin voiton neuvostoliittojen siipien yli. Näistä tavoitteista tuli debyytti punavalkoisten uusien tulokkaiden kannalta ja heti niin tärkeitä. Spartak pelasi huonosti, mutta pystyi saavuttamaan tavoitteensa jo ajoissa, erotuomari kompensoi sen. “Ihmisten joukkue” pystyi varmistamaan hyvän mielialan ennen Europa League -karsintakierroksen kierrosta “Braga” vastaan.

Oleg Kononovin joukkue ei vain saanut kolmatta Victoriaa peräkkäin mestaruuskilpailussa, vaan myös otti johtavan aseman jakamalla 1-5 sijaa. Edessä on ottelu Zenitin kanssa, joka näyttää mitä Spartak pystyy.

Krylyov Sovetovin mentori Miodrag Bozhovich sanoi, että Spartak kontrolloi koko peliä, oli vahvempi ja ansaittiin voittoksi huolimatta siitä, että joukkue teki ensimmäisen maalin ja jäi toisesta maalista vasta toisessa minuutissa. Samaran joukkue viimeisellä kuuden kierroksen aikana ansaitsi vain kolme pistettä, voitti voiton viimeisen kierroksen Uralia vastaan ​​ja upposi siirtymävaiheiden vyöhykkeelle.

Toivonsäteen “Neuvostoliiton siipillä” on Alexander Sobolev, joka teki jälleen maalin. 22-vuotias hyökkääjä on lyönyt vastustajien maaliin kuusi kertaa tällä kaudella ja johtaa edelleen maalintekijäkisaa. Samarassa he vakuuttivat pitävänsä pelaajan ehdottomasti eikä osallistuvan kauden pääavaamiseen kesäsiirron ikkunassa.

Pettyvä kiertosarja
Orenburg menee edelleen ilman voittoja ja on sijoittelun lopussa. Tällä kertaa Vladimir Fedotovin joukkue hävisi Tulassa. Tasapelisessä pelissä ja yhtäläisillä menestysmahdollisuuksilla Arsenalin pelaajat käyttivät mahdollisuuksiaan paremmin hyväkseen. He myös palasivat johtajaryhmään ja ovat vain yhden pisteen jäljessä tällä hetkellä viidestä vahvimmasta.