Scottish Cupin 1991 perheen finaaliin sisältyi valmentaja Tommy

“Stuart yritti päästä kentälle. Hän pani kenkään ja sanoi: “Meidän on yritettävä.” Uskomaton henkilö. Hän yritti kovasti siirtää painoa jalkaansa, mutta se oli mahdotonta. Edes hän ei voi sivuuttaa tällaista vahinkoa. ”

Kuusi kuukautta myöhemmin Crazy rikkoi taas saman jalan pelissä Southamptonia vastaan, mutta kieltäytyi paareista.

Allie Maxwell

Scottish Cupin 1991 perheen finaaliin sisältyi valmentaja Tommy ja Jim McLean – Motherwell vs. Dundee. Mutta sitä ottelua ei voida kutsua ystävälliseksi.

Motherwell johti 3-1 mennessä, kun maalivahti Allie Maxwell oli vatsassa polvisyvyinen – John Clark Dundeesta yritti. Penkille ei jäänyt mitään maalivahtia, ja Maxwell joutui pelaamaan pelin.

Kapteeni Tom Boyd muistaa reaktionsa, kun Dundee teki 3: 3: “Kun Darren Jackson teki maalin viime hetkellä, huusin Allielle ja vaatin, että hän liikkuu nopeammin. Kukaan meistä ei ymmärtänyt kuinka vakavasti loukkaantunut hän oli. Kävi ilmi, että hänen kylkiluut ja perna olivat vaurioituneet vakavasti. Hänellä oli vaikeuksia liikkua. ”

Mutta tarinalla on hyvä loppu. Kun Steve Kirk sai aikaan 4: 3, Maxwell pääsi ulos ja iski pallon ulos antaessaan Mauris Malpasin, jonka jälkeen hänen joukkueesta tuli mestari, ja hän meni heti sairaalaan.

Martin Palermo

Boca Juniors -sarjan puolustaja Martin Palermo repi oikean polven etuosan ristinivelen ottelussa Colonia vastaan ​​vuonna 1999, mutta hän ei huomannut sitä, pysyi kentällä ja teki 100. maalin Argentiinan ensimmäisessä divisioonassa. Kuusi kuukautta myöhemmin hän oli jo palannut: mennessä Copa Libertadoreille River Platea vastaan ​​puolivälierän viimeiset 15 minuuttia, hän onnistui jälleen pisteet ja auttamaan joukkuetta menemään pidemmälle.

Kivun voittaminen. 11 jalkapalloilijaa, jotka eivät pelkänneet loukkaantumisia Kuva: Express, Cadena

Hän oli onnekas, mutta ei vammoilla. Puhuessaan Villarrealista vuonna 2001, hän teki lisäkierrosajan Espanjan Cupissa Levantea vastaan ​​ja meni juhlimaan faniensa kanssa. Valitettavasti seinä, jolla hän seisoi, romahti, ja Crazy joutui kaipaamaan vuoden 2002 maailmancupin.