Slavia jalkapalloilijat tulivat Mestarien liigan kahdeksas kierros tiukka voitto

Hänen harjoittelijoita valmentaja Anton Mišovce tuli alkupuoliskolla paremmuuden ja hyödyntää aktiivisesti kentällä vain viisi minuuttia pelata. Hän työnsi perinteinen ampuja ommeltu Petra Divišová jonka isku sauva oli tarkka.

Samalla pelaajalla jaoimme edes tiedä itse. Keskikentän 12. minuutti hän ampui maalin ja kymmenen minuuttia myöhemmin hän jopa rikkoi palkin. Tauon jälkeen hän ampui useita kertoja.

Muut julkkikset ovat myös tehneet. 7. minuutti Kozárova syöksyi jompaankumpaan ja rangaistusalueella kaksintaistelun jälkeen rangaistus rangaistettiin. Mutta tuomarit olivat hellittämättömiä. Kotimaiset jalkapalloilijat pitivät palloa, he hallitsivat, mutta he lopulta keräsi. Klo 19.Pěničková minuuttia keskiviikkona ja piristyi pallo loppuun komea puolestaan ​​tuli Nahiová. Maalivahti Votíková onnistui pääsemään pukemaan, mutta laukaus ei riittänyt.

Faneilla oli vielä kiire ja isäntäryhmän oli puolustettava itseään enemmän. Esimerkiksi noin kymmenen minuuttia ennen taukoa – Bartovičová lähetetty kaukaa epämiellyttävä pomppia ammuttu, mutta puuttui raivokkaasti. Zvaričová näytti voivansa käsitellä sitä, mutta viime hetkellä pallo putosi käsineistä.

Vuoden ensimmäisellä puoliskolla näimme pari mutkaa molemmin puolin, mistä tahansa tunkeutuminen tavoite syksyllä.

Pieni mutta laski ensimmäisen minuutin tauon jälkeen.Tuomari kuitenkin tuomarille joutui taktiikkaansa, ja tilanne oli liian heikko.

Se oli tuskin kymmenen minuuttia ja hallitsijat olivat jälleen johtajia. Se oli teknisesti Svitková, joka poltti teknisesti, mutta Permanin päämäärä ammuttiin kulmassa. Toisesta nopeasta sekvenssistä Slavia vihdoin löi. Necid-kantojen pää oli tarkka.

Kotipuhaltimet tärisivät sitten. Vain kaksi vierailevista jalkapalloilijoista ryntäsi erilliseen paeta, mutta maalivahti Votíková säilytti viileän päänsä, alkoi ja pallo oli aiemmin. Jännitys osoittautui tarpeettomaksi – erotuomari heilui.

Ja toisen vaiheen seuraava kurssi oli Slavian ylivoima.Aktiivinen on ollut lähinnä oikealla puolella Divišová, joka osoitti useita saalistushinnoittelu kohoumia, taisteli standardin tilanne kokonaisuudessaan.

Mutta kukaan heistä on Slavia tavoite voinut ja koska erotuomari ei tunnistanut muutama minuutti ennen maalia Nahiové paitsiossa , siirtyy Permiin kapealla lyijyllä. Kosto pelataan torstaina 19. marraskuuta Venäjällä.