Slavia omistaa vasta Sinobon, tulee olemaan stadionin nimeä. Ševčík vahvistaa joukkuetta

Citic-ryhmän nykyinen omistaja tulee vähemmistöön.

“Minulla on kunnia olla seuraavassa virstanpylväässä klubissamme”, sanoi Slavia-jalkapalloneuvoston puheenjohtaja Jaroslav Tvrdík.

Kolme vuotta sitten klubin otti haltuunsa toinen kiinalainen yritys CEFC, jonka seuraksi Citic otti haltuunsa klubin. Slavia solmi strategisen kumppanuuden hänen kanssaan huhtikuussa.Nyt, kun Sinobon edustajat vierailivat meillä huhtikuussa, he osoittivat kiinnostustaan ​​liittyä Slavian osakeomistukseen mahdollisimman pian osallistuakseen sen kehittämiseen, rahoittamiseen ja tulevaisuuteen ”, Tvrdík kertoi. “Olemme iloisia, että tästä unelmasta tulee totta.”

“Uskon, että tämä yhteys vahvistaa entisestään ystävyyttä Prahan ja Pekingin Betclic pääkaupunkiemme välillä”, kiinalaisen Sinobo-yhtiön puheenjohtaja Zhou Jinhei tunnusti.

Uudessa slaavilaisessa museossa se oli alkusanoma maanantaina illalla pidetyssä Kansakuntien jalkapalloliigan iltaottelussa Tšekin tasavallan ja Slovakian välillä.Slavia-pelaajat ja pelaajat, klubin legendat, henkilökunta, vieraat.

Ja uutisia, jotka miellyttävät slaavilaisia ​​faneja.

Loppujen lopuksi klubipomo Tvrdík ilmoitti uuden omistajan ja stadionin nimen lisäksi iloisesti, että Slavia oli sopinut Liberecin kanssa keskikenttäpelaajan Petr Ševčíkin talvisesta saapumisesta. Slovakian edustaja Miroslav Stoch allekirjoittaa uuden kolmivuotisen sopimuksen tiistaina. Tuo tšekkiläinen keskikenttäpelaaja Tomáš Souček jää Slaviaan keväällä ja ensi kesänä klubi auttaa mahdollisissa taisteluissa eurooppalaisten kuppien puolesta.

“Presidentti Choussa Slavia rekrytoi paitsi kokeneen liikemiehen, myös jalkapalloasiantuntijan. Hänen Pekingiklubinsa pelaa Aasian Mestarien liigan ensi kaudella, ja uskon, että ei kulua kauan ennen kuin Slaviamme palaa Euroopan Mestarien liigaan ”, Tvrdík jatkoi.

“ Se on hieno klubillemme onnekas omistaja, joka ymmärtää jalkapalloa – hänellä on kerho Pekingissä ja hän on menestynyt sen kanssa ”, sanoo valmentaja Jindřich Trpišovský.

Sinobo, jonka nimi otti nosturin stadionin katolta viime keskiviikkona, on jo vaikuttanut Vladimir Coufalin, Alexander Balutan ja Peter Olayinkan tuloihin, kolmeen Slavia-kesävahvistukseen.

Lisänimien tulisi seurata uuden omistajan tuella. “Rakennamme vahvaa Keski-Euroopan klubia”, Tvrdík uskoo. More: https://apostasonline1x2.club