Tämä on vauras Eurooppa ja muu maailma

Jopa suuri määrä jalkapalloilijoiden sopimuksia on tänään kyseenalainen, ja monet jalkapalloilijat ajattelevat jatkavansa uraansa Ranskan mestaruuskilpailussa. On asianmukaista antaa esimerkkejä italialaisen “romanin” elämästä, joka on italialaisen A-sarjan kummallisin ja arvaamattomin joukkue. Yksi tosiasia, että kieltäytyminen antamasta autografi-jalkapallofanille voi “täyttää kasvonsa” idoliinsa, jo pakottaa roomalaisen joukkueen pelaajat pelaamaan silmällä natiivin seisomassa ” Stadio Olimpico.

Tämä on vauras Eurooppa ja muu maailma. Afrikassa jalkapallofanien hallitsematon käyttäytyminen yleensä on samanlainen kuin “sissisota.” Älä vain ymmärrä, ja tässä pelaajat! Esimerkiksi Togon jalkapallojoukkue ampui yksinkertaisesti kohti Afrikan Cupin jalkapallo-ottelua. Hyökkäys päättyi puoleen joukkueen loukkaantumiseen, jonka jälkeen ottelu lykättiin. Erillinen keskustelu ansaitsee Etelä-Amerikan, jossa fanien moraali ylittää usein yleisen moraalin ja laillisuuden.

Muistakaa esimerkiksi, että Kolumbian maajoukkueen pelaaja Andreas Escobar murhasi vuonna 1994 murhan, joka oli “ei onnekas” pisteet palloon omaan netiinsä maailmanmestaruuskilpailuissa Yhdysvalloissa. Sitten Escobarin tavoittama tavoite maksoi Kolumbian maajoukkueelle paikan 1/8 finaalissa. Jälleen kerran jalkapallofanien mukaan Kolumbian joukkueen pelaaminen maailmanmestaruuskilpailuissa oli alku joukolle uhkia ja hyökkäyksiä Kolumbian maajoukkueen pelaajille, minkä jälkeen monet pelaajat ajoivat pelata Euroopassa. Se oli melkein 20 vuotta sitten, tuntui, että intohimoja kaatui, mutta tänä vuonna Brasilia päätti erottaa itsensä tässä suhteessa. Jalkapalloilijan ja jalkapallo-otteluiden tuomarin tappamiseen liittyvä äänekäs skandaali vain järkytti maailman jalkapalloyhteisöä. Tapahtuma tapahtui toissijaisen turnauksen yhteydessä, mutta missä on tae siitä, että tämä ei tapahdu Maracannassa tai Rio de Janeiron kaduilla tulevan vuoden 2014 jalkapallofoorumin aikana.