Tšekki – Slovakia 1: 0, jalkapallon herätys jatkuu, päätti Schick

Hän ei pelannut niittaamista, eikä voinut saada innostuneita harrastajia. Kahden keskimääräisen eurooppalaisen joukkueen välisessä duellissa tšekit vahvistivat nousun, joka seurasi uuden valmentajan saapumista. Eden kokenut uuden makean voiton.

“slovakit pelasivat erittäin hyvin, mutta joukkueemme osoitti haluavansa voittaa. Slovakia jatkoi erinomaista suoritustaan ​​ottelusta Ukrainan kanssa, johon myös tuli.Meihin kohdistui paljon paineita, mutta meillä ei ollut paljon mahdollisuuksia siihen ”, valmentaja Šilhavý sanoi TV-haastattelussa. >

Kansanliitossa tšekit pysyivät toisessa korkeimmassa jaossa ja otetaan käyttöön toisessa korissa joulukuun 2020 karsintaottelussa. Slovakit laskivat liigaan C ja ovat kolmannessa korissa tasapeliä.

Ensimmäiset 25 minuuttia olivat selvästi parempia slovakkeja. Sitten tšekit tasoittivat pelin ja puolen tunnin nopean tauon jälkeen he iskivat. Jankto lähetti nopeasti passin Schickille, joka pakeni Škriniariin ja käänsi Dubravkan.Nuori hyökkääjä menestyi hyvin, hän teki kolme kuudesta Tšekin maalista kaikista putoamisesta. Hän valmisteli Janankin maalille viime viikolla Puolassa. Aluksi ajattelin olevansa paikassa, ja sitten minulla oli päässäni sulkea silmäni ja ampua se tai annan sen teknisesti, koska maalivahti oli melko ulkona. Pelkäsin, ettei se kestä liian kauan, mutta loppujen lopuksi meni hyvin ”, Schick sanoi – More.

slovakkilaisille Schickin viimeistely oli vakava isku. Muuten vieraat pelasivat itsevarmasti. Heidän toisessa ottelussaan Tšekin valmentajan Hapalin johdolla, viimeisen viikon vakuuttavan voiton kannustamana, he eivät lainanneneet kotipalloa.

Yhdistetyt juoksivat avoimeksi pelaten neljä kulmaa ensimmäisissä minuutteissa.Kuitenkin vain kaksi 22bet laukausta Hamsikista käytti painostusta. Suurista ponnisteluistaan ​​huolimatta hän ei ollut ollenkaan, hän oli yksi heikoimmista.

“Emme aloittaneet huonosti, olimme paljon palloilla, mutta pelasimme kaikkea yhdistelmää, mikä ei ollut mahdollista maastossa, joten tarjotimme vastustajillemme tarpeettomia tappioita. En ole pettynyt peliin, mutta vastustajalla oli taukoja ja laukauksia, mutta en muista sataprosenttista mahdollisuutta ”, sanoi Slovakian jalkapalloilijoiden valmentaja Pavel Hapal.

pallo, he vain liikkuivat puolustukseen. He eivät olleet häpeä potkaista kentältä.Heillä oli kauan aikaa päästä eroon vaikeuksista.

Kuukausi sitten ensimmäisessä vastavuoroisessa kaksintaistelussaan Trnavassa (2: 1) maalin tehnyt Goal Schick auttoi heitä valtavasti.

Lopulta puolelta slovakit pelasivat selvästi. Kapteeni Dočkal olisi voinut tulla, mutta Schick ohitti ohi. Maali laukaisi ja tarttui päähän. Slovakian maalivahti Dúbravka veti yritystään sormenpäillä. Kun he saivat pallon ja avasivat tilan heille, he lähtivät tauolle. Epätoivoisesti he eivät päässeet kantamaan, puhumattakaan mahdollisuudesta.He saattavat olla katsoneet peliä toisinaan, mutta heidän toimintansa päättyivät kolmenkymmenen metrin päästä maalista.

Maalivahdin Vaclíkin oli helppo tehdä niin. Read more