Vaikka otetaan huomioon

Vaikka otetaan huomioon, että Makhachkalan seuran jalkapallon tähdillä on vain tilapalkat, ei ole täysin selvää, mitä pitäisi siirtää jalkapallon pelaajien kotikentän ”Anji” kentälle. Tosiasia on, että Makhachkalan joukkueen jalkapallofanit ovat merkittäviä niiden lisääntyneestä aggressiivisuudesta. Todellinen vahvistus tästä on valtava poliisin armeija, joka on mukana jokaisessa Makhachkalan kotipelissä. Samuel Eto’on klubin saapuminen herätti paikallisen yleisön myrskyn, joka sitten muuttui todellisiksi taisteluiksi kaupungin kaduilla uhrien ja kuolleiden kanssa. Jokainen ottelu kotitadionilla, joka on samanlainen kuin ruletin pelaaminen, “kuljettaa, ei kuljeta” ja jokainen pelaaja, joka saapuu kentälle, pelkää todella olla jalkapallofanien vihan syy. Nykyään koko joukkue ja klubin johto jokaisen ottelun jälkeen jättävät kotimaisten Makhachkalan rajojen, kuten sanotaan, lentokoneella vahingoittumattomana. Tämä, kuten tilanne ikuisessa, turbulentissa Pohjois-Kaukasiassa. Lisäksi maltillisten eurooppalaisten tilanne venäläisillä stadioneilla on aina aiheuttanut tiettyä ahdistusta ja hälytystä.

Ollakseen objektiivinen, saksalainen painos johti esimerkiksi tilanteisiin luotettavista eurooppalaisista mestaruuskilpailuista. Ota esimerkiksi “Olympic” Marseillesta. Ranskan lehdistöraporttien ja poliisiraporttien mukaan vain yhden vuoden 2012 aikana hyökkäsi 11 pääjoukkueen pelaajaa.

Mielenkiintoisinta on se, että poliisiraporttien mukaan hyökkäykset olivat useimmissa tapauksissa vihaisia ​​jalkapallofaneja. Marseillen joukkueen epäonnistuneiden ottelujen jälkeen, tai jalkapallofanien mielestä yksittäisten pelaajien vastenmielinen peli, Marseillen jalkapalloilijoiden todellinen metsästys ilmoitettiin.