Koripalloilijat alle 18-vuotiaat ovat ME: n puolivälierissä. Kutsu suosittu Italia

Koska Tsekin joukkue eteni toisen vaiheen turnauksen pelataan Celjessä, Sloveniassa?

Koti Hell : Tsekki vs. Slovenia 62:58

Tsekit osaksi kahdeksan finaaliin toi tasapainon yksi voitto ja yksi tappio, joten he tiesivät, että jos he haluavat mahdollisimman lähtöasema pudotuspeleissä, ei ole varaa epäröi. Mutta ohjelma sopii niille alusta lähtien johtuvan kotimaisen valinnan.

Hänen harjoittelijoita Peter Treml vaan helvettiin sykkivä areenalla Celjessä liitetty yhteen ja johti kaksinumeroista ero.

“Aloitimme hyvän maun ja suuren paineen puolustuksessa. Päätavoite oli sulkea Prezeljin vastustaja, ja se onnistui jokaiselle, joka oli korvattu.Ottelu päättyi tulitus 10/0, ainoa asia, joka muutti olivat kuutosta “, hän kehui kapteeni Carolina Malečková että tällä kertaa joukkue joutui vaikeuksiin puolustuskannalle levypalloa. Tämä oli vain yksi niistä syistä, miksi naarasleijona menettäneet mukava lyijyn ja Slovinky peli tasapainoinen.

Molemmat joukkueet vuorottelivat johtoon, mutta se oli jälleen tsekit, jotka ovat luoneet johtaa niukasti, joka ei ole viimeinen tauko sekoittui jälleen. Vieras-pelaajat taistelivat kuitenkin viimeisen minuutin aikana pitäen tiukkaa johtajuutta ja romuttivat jokaisesta pallosta. Heidän palkkansa oli makea voitto ja ensimmäinen tappio kotiin.

“Vuoden toisella puoliskolla onnistuimme parantamaan puolustava levypalloa ja että olemme saamassa paremmat mahdollisuudet nopean vastahyökkäyksen.Mielestäni olemme voineet voittaa tämän ottelun taistelumme ja sitoutumisen ansiosta. Ja kun hän sanoi pukuhuoneessa valmentaja, voitti kultaseni “loisti pelin jälkeen Natalie Stoupals.

35 minuutin hallinta: Belgia 62:53

tehostettava arvokas voittaa Slovenian joukkue meni ottelu Belgiaa, joka oli toinen taistelu kahdeksannen finaaliin parrasvaloissa yhtä tärkeitä. Molemmat vastustajat ovat perehtyneitä kolmeen ystävälliseen otteluun. Belgialaiset johtivat tänä vuonna 2: 1, mutta itse tärkein ottelu oli tšekit. Ja on huomattava, että yleiskuva.

“Teimme valtavan ponnistelun tämän päivän peliin.Tiesimme, että Belgia, joka ei ollut armollinen meille valmistelupeleissä, olisi todella kova. Mutta emme, ja juoksimme pelin alusta.Koska valtava puolustava ja hyökkäävä käyttöönotto, joka ei ilman sen pienet häiriöt, sovitamme vetää onnistuneesti päätökseen, “arvostettu menestys Magda Heroschová.

Belgia tulos säätää viimeisen viiden minuutin hyväksyttävälle ero – se on Tsekin yksikkö on pitkään huolehtinut. “Lopussa ottelun me hidastui puolustukseen ja Belgiassa onnistui ladata kuilu kymmenen pistettä, mutta siitä huolimatta olemme saaneet arvokasta voittaa,” ojensi tärkein johtopäätös ottelun Lucie Hoskova. Tsekit olla varma, että jos hän voittaa viimeisen ottelun ensimmäinen paikka ryhmässä osu.

Vendeta za bronzové závody: Česko vs.Unkari 85:49

Viimeinen taistelu ryhmässä oli tsekit Unkaria vastaan, jota vielä ei rullaa olkea toivoa, mutta tulokset olivat paremmat valikoima Peter Treml. Vuosi sitten, 17 vuoden ikäisenä Klatovy ja Plzeň, unkarilaiset nauttivat molemmat ottelut. Toinen ottelu valmistelivat tšekkiläiset kotimestarikilpailun mitaliin.

Tänä vuonna he myös voitti tappionsa kiinnostuneena. Tsekin joukkue pelaa ilman kilpailija Deborah Dubeiové murskattu alusta eikä antanut heille mahdollisuuden ajatella voitto.

Kääntäen itse riippumatta muista tuloksista varmistaa ensin ryhmässä. Se on antanut ne Italian puolustajien puolustajana.

Samalla kilpailijalla tšekit tapasivat viime vuoden MM-kisoissa.Kahdeksanfinalisen voiton loppu, mutta hermostuneesti. Ja Italia, Tsekin Selection suljettiin kaksi vuotta sitten – vaihtuessa semifinaali Euroopan mestaruuden 16 vuotta.

“Olemme puhuneet, että Italia ei ole tosiasiallisesti aina tärkeissä otteluissa,” muisteli Malečková kolme voitto, mutta tšekkien oli taisteltava paljon. “Haluamme helpottaa, mutta emme voi odottaa mitään helppoa näissä peleissä. Mielestäni kun pelaamme peliä ja saamme alkua, voimme lyödä kaikki täällä. Mutta joka tapauksessa, jokainen voi lyödä meidät. Joukkueet ovat todella lähellä, “Tšekin kapteeni tietää, että pudotuspelit taistelee ovat arvaamattomia.

puolivälierissä kaksintaistelu alkaa 20:45 perjantaina.