Softball-pelaaja Vrbenský tyylikkäästi päätti uransa ja oli sijoitettu Hall of Fame

Oli vuosi 1986, kun hän tuli ensimmäistä softball käytäntö Chomutov, missä hän myöhemmin vietti koko uransa lähes kolmekymmentä vuotta. “Aloitin varsin myöhään. Friend raahasi minut sinne ja jotenkin jäin siellä “, hän kuvaili veteraani vuosien jälkeen. Etusivu

Hän jäi, mutta tuolloin hän soitti asema ulomman Polar ja ei ollut viitteitä, että pitäisi olla enemmän Euroopan softballin tähti. Ja niin tapahtui, että vuonna kaksikymmentäyksi kun hyppää yli aidan homerunový loukkaantunut polvensa ja juoksentelee Metz oli lopussa.

Mitä nyt? En pääse kokonaan, hän ajatteli. Ainoa vaihtoehto oli aloittaa pitching.

“Yritin sitä ennen sotaa, mutta olen todella alkanut tehdä hänelle.Ja kukaan ei halunnut heittää sitä, joten aloin tarvetta, “hän muistutti. Sitten hän alkoi menestyä menestyksellä. Hän on nähnyt MM-kisat neljä kertaa, voitti Euroopan mestaruuden neljä kertaa. Beavers Chomutovilla hän loi ennätyksen 19 peräkkäisen tšekkiläisen finaalin joukkoon! Yksitoista heistä voittivat. Lisäksi hän on voittanut Mestaruuskisat kuusi kertaa, mestaruusliigan kaltainen kilpailu. “Mutta arvostan ensimmäisiä saavutuksia.Ensimmäinen otsikko Extra liigan ensimmäinen voitti Euroopan mestaruuden ja kuudenneksi MM-kisoissa “, selitti Vrbenský.

Kansallinen ura päättyi vuonna 2009, kun neljäsosa paikassa MM kuusi vuotta mutta silti jatkui Czech Extraliga.

“alussa oli vaikeaa ilman häntä, nyt olemme paranemassa. Se oli kentällä, se oli tuki.Kannut joka heitti heikompi aikaisemmin tulitikut, heidän täytyi heittää raskaampia ja töitä luottamuksen saamiseksi joukkue “, hän kertoi nykyinen valmentaja softball edustus Tomas kappaletta.

Kaudella edelleen ilmi, että hän on bowlers voi kilpailla kenenkään – jos osallistui Chomutov aina voitti.

 

 

Jatkasin työntää sitä, jotta ei jättäisi kaikkia vanhempia pelaajia kerralla ja siellä ainakin ainakin joku. No, jätämme kolme tänä vuonna, hän selitti. “Se johtuu terveydestä. Minulla on ongelmia polvilleni ja kun pelaan kahta peliä 46: ssä, minulla on melko kauan aikaa.Olen saanut tarpeekseni. ”

Mikä on niin erikoista?

” Hän vain menestyneet pitching, hänellä oli laatutason maailman keilaamaan. Kiitos hänelle, pystyimme pelaamaan parhaita vastaan. Se oli osoitus siitä, että softball vähemmän kehittyneistä maista pystyvät kasvamaan maailman keilaamaan “, hän kehui Vrbenského kappaletta.

Hän softball matadori mutta tällaisia ​​mielipiteitä kesy. “Jos otan eurooppalaisen vertailuarvon, olin kunnollinen syöttäjä. Mutta maailmassa se on keskimäärin. Kun henkilö saapuu Yhdysvalloissa ja nähdä ne tyypit heittää tunnista sitä. ”

Entinen joukkue ja maajoukkueen kollegansa John Pribyl näkee Vrbenského huippuosaamista hänen itsepäisyys. “Kun hänellä on visio, hänellä on varaa uhrata hänet.Jos menet turnauksen, ja sanoo haluavansa olla paras, todennäköisesti paras. Se on vain itsepäinen ja itsepäinen. ”

Ehkä siksi, että kesti pelata softball korkeimmalla tasolla niin kauan. Ja ehkä siksi hän sai palkintoja, kuten muutamia. Tämän kauden jälkeen kansainvälinen baseball- ja softball-liitto esitteli Hall of Fame. “Kukaan ei koskaan epäile, etteikö se Lubos hänen panoksestaan ​​Tsekin ja Euroopan softball ansaitsee”, sanoo Gabriel Waage puheenjohtaja Tšekin softball -alueella.

Mikä softball legenda?

” He menivät tapaamaan Tšekin Softball-yhdistys “, hän nauroi. Mutta sitten hän myönsi, että hänellä oli mahdollisuus swingiin. “Se on hieno viimeistely kolmenkymmenen vuoden uralla, kirsikka kakulla. Luulen, etten ole soittanut sitä niin pahasti.Mutta se on aina ihmisistä, jotka pelaavat kanssani. Ja minun täytyy kiittää heitä, koska kaverit pelasi loistavasti. ”

Kolmekymmentä vuotta kestäneiden niin paljon rasvaa päättyy yksi luku Chomutov urheilua. Vrbenskýllä ei ole pyrkimystä tulla kuuluisaksi kouluttajaksi. “En voi, minä teen erilainen paska. Jos tulin koulutukseen 14 päivän kuluttua, kaverit eivät todennäköisesti pidä siitä.Ja sen jälkeen minä juuri koskaan neprahnul. ”

Kun aika kuluu neuvoo nuoria keilaamaan Chomutov tai menee pitching leiriin. “Jos olisit kutsunut mies, saa kieltäytyä”, toteaa Vrbenský.

Kehu ja ne ovat ensi vuonna on totuttava siihen 30 vuotta liigassa tilastoissa sukunimi Vrbenský löydetty.