Tropický Václavák ostaa myös monipuolisimman tšekkiläisen koripallon

Kyllä, se on todella paljon. Vain finanssiturnauksen finalistit osallistuvat myös finaaliin rahallisen bonuksen lisäksi. Ja tämä on myös Tsekin kvartetin tavoite, joka pelaa Ostrava-turnauksessa.

Tšekit eivät edes aloittaneet turnauksessa. Praha Masters joukkueet voivat saada mestaruuskilpailun, mutta Tšekin serbit voitti, koska paras Tsekin nelikko oli tuolloin Euroopan kisoissa Bakussa. Koti

parhaan joukossa yritys Prahassa ja Tsekin Masters auttoi basketbalistům katastrofi egyptiläiset, jotka eivät saaneet viisumeita, tsekit ja sitten miehitetty tilaa.

Nyt menossa erittäin suuri, minkä vahvistaa Tsekin ultra monitaituri Kamil Švrdlík, mutta varoittaa: “3×3 koripallo on tuskin lupaavia.Aina päättää yksi pieni asia. Olimme vakuuttuneita tästä, kun meillä oli hyvin pelattu ottelu, joka sitten päätti laukauksen tai pienen virheen. Meidän on vältettävä heitä. Kun hän istuu alas yksi päivä, joten on mahdollista, että menemme pitkälle. ”

Švrdlík kokee toisen hullu kesällä. Päätyttyä seuran kaudella hän suuntasi Baku, sitten tuli mukana valmistelussa maajoukkueen koripallon Petkov nyt joutui jälleen jälleen keskittyä koripalloa 3×3.

“Se on epätavallinen liikkua ja pienempi pallo. Olen ollut tänä kesänä noin kahdesti, kolmesti viiteen kertaan trooppisen korin ja takaisin.Kaiken kaikkiaan olen tottunut siihen, “naurahtaa Pardubice koripalloa.

Yhdessä Jan Tomancem Philip Zbránkem ja Roman Zachrla se vaan ryhmässä kohtaavat pitkäaikainen paras koko maailmassa Al Wahda Novi Sad ja Leningrad, jonka pohja koostuu kahdesta kultamitalistit Baku.

“tarttumalla serbien jo useita kertoja ryhmän vaiheessa? Mitä voidaan tehdä. Jos haluamme voittaa, meidän on voitettava kaikki, jotka pääsevät tielle “, on päättäväinen Hawk.

Lisäksi Pardubice-pivotin mukaan muualla maailmassa Dušan Bulut et al. “Serbit voittavat, mutta he eivät ole niin voittamattomia kuin kaksi, kolme vuotta sitten. Meidän täytyy voittaa ja siirtyä ryhmästä.Sitten hän näkee, mitä tapahtuu. ”

edetä ryhmästä tsekit tarvitaan ainakin yksi voitto, mutta se ei tehnyt niitä. Tämä syötti on ryhmä kolme, joka etenee ensimmäisen parin. Viikonloppuna kuitenkin vaanii toinen bogey Wenceslas – valtava lämpöä, joka voi olla suojaamattomia pelaajia kentällä poltetaan.

“En valmis. Milloin tahansa turnaukseen tänä vuonna olemme kokeneet. Olimme Brnossa se oli kuuma, se oli äärimmäinen Baku…Meillä on paljon juoda ja olla yhtä paljon varjossa, “on jo tsekit on laaja kokemus trooppiset lämpötilat.

Lauantain ohjelma alkaa klo 15:55. Eräänä sunnuntaina noin 35 minuuttia myöhemmin.