Chebin käsipallon pelaajat aloittivat lopullisen valmistelun EM-kisoihin

“Se on melko vaikeaa. Laaja koulutus ja videoiden valmistelu odottavat meitä. Meillä on edessä muutama video- ja taktinen kokous, keskitymme vain peliin. Viritä asiat, joiden parissa työskentelimme syksyllä, ja lisäämme jotain uutta ”, Bašný sanoi lehdistötiedotteessa. ”Ei ollut mitään syytä; On myönteistä, että loukkaantuneiden Mischa Hrbkovan ja raskaana olevan Petra Ruckovan lisäksi, jotka ovat tietysti suuria tappioita, meillä ei ole enää loukkaantunutta pelaajaa.Sen mukaan, mitä olen seurannut liigataistelujen aikana, joukkueen tuki nauttii hyvästä muodosta – satunnaisesti Markéta Jeřábková, Iveta Luzumová, Petra Adámková, Kamila Kordovská tai Jana Knedlíková, ”Bašný kiitti.

valmisteluturnaus, jossa edustajat mittaavat asteittain voimaansa Sveitsin, Kroatian ja Slovakian kanssa. “Jokainen pelaaja pelaa kaksi ottelua, ei kaikkia kolmea. Viikkoa ennen mestaruutta pelaaminen kolme ottelua kolmessa päivässä on myös.Valitsemme yhden ottelun, jonka pelaamme neljäntoista vahvimmassa kokoonpanossa. Sekoitan sen toisessa, ja yhden ottelun pelavat pääasiassa pelaajat, jotka eivät mene mestaruuskilpailuun tai ovat enemmän penkkipelaajia ”, Bašný sanoi. joten he lähtevät Chebistä lauantaiaamuna eivätkä aloita ottelua Slovakian kanssa. “Toivon, että tämä suunnitelma ei häiritse vammoja tai sairauksia”, sanoi Bašný.

Jälkeenpäin joukkueella on kaksi päivää vapaata ja hän matkustaa Brestiin tiistaina liittyäkseen mestaruuskilpailuun. Edustajat pelaavat Euroa lauantaina 1. joulukuuta Rumunkamia vastaan. ”Onnistuimme varmistamaan viimeiset valmistelupäivät ennen Brestin mestaruuskilpailua.Tämä on hienoa, koska meidän ei tarvitse vaikeuttaa tapaamista Tsekin tasavallassa ja hajottaa valmistelu liikkumalla ja liikkumalla useita kertoja. Säästämme paljon aikaa ja vaivaa ”, Bašný sanoo. ”Meillä on erittäin hyvät tilat Brestissä, Brestin johtaja on toimittanut meille erinomaisen salin, uudistustilat ja kuntosalin. Meitä hoidetaan hyvin tiistaista perjantaihin. Sitten mestaruus itse alkaa ”, tšekkiläinen valmentaja lisäsi