Luis Suárez ja Neymar innostavat Barcelonaa Sporting Gijónin hyökkäykseen

Luis Suárez ja Rafinha iski ensimmäisen puoliskon maalit ja Neymar osui kahteen myöhään antamaan Barcelonalle 5-0 voiton 10-miehen Sporting Gijónissa, ensimmäisen pelin tällä kaudella ilman Lionel Messiä.

Messi loukkaantui viime viikolla Atlético Madridin vetämässä vedossa Atlético Madridin kanssa ja menettää toisen La Liga-pelin, yhden Mestarien liigan ottelun ja Argentiinan MM-karsinnat Peruun kanssa 6. lokakuuta ja Paraguayn 11. lokakuuta.

Päävalmentaja Luis Enrique pakensi keskikentänsä Arda Turanin, Rafinhan ja André Gomesin kanssa Andrés Iniesta ja Ivan Rakiticille.Hän jätti myös Javier Mascheranon ja Jordi Alban ennen Mestarien liigan peliä Borussia Mönchengladbachissa keskiviikkona – lisää tästä.

”Minulla on erilaisia ​​pelaajia ja se antaa minulle paljon vaihtoehtoja”, hän sanoi. “Riippuen siitä, kuka pelaamme ja mitä pelaajia olen käytettävissä, valitsen ne, jotka mielestäni ovat oikeassa tilanteessa.”

Kun Barça aloitti hitaasti, Turan perusti Suárezin ja Uruguayn pyöristettiin Sporting-maalivahti Iván Cuéllaria koskettamalla avaajaa 29. minuutilla. Sitten Rafinha meni Sergi Roberto’n ristiin lähelle postia toista kolme minuuttia myöhemmin.Tulppaanit avasivat yhdeksän minuuttia jäljellä, kun Paco Alcácer korvasi risteytyksen, mutta Neymar pommasi nousuun ja otti sisään. Barçan neljäs 85. minuutti ja Neymar saivat toisen kaksi minuuttia aikaa Cuéllarin ohi. Read more

Roberto, joka on vaihtanut tämän kauden keskikentän asemasta puolustukseen, sanoi: takaisinkytkentä oli minulle uusi, mutta olen yhä enemmän ja enemmän. ”

Voitto tarkoittaa, että Barcelona on ottanut 13 pistettä ensimmäisistä kuusi La Ligaan.