Ketkä pelaavat? Ovatko tennispelaajat kunnossa? Pála: En voi edes ehdottaa

Keskiviikon lehdistötilaisuudessa tšekit ja heidän Pál-pomo olivat vain hauskoja. Ilmapiiri oli hyvin rento, päivä myöhemmin kapteeni oli hieman vakavampi. “Tiedämme sen tulevan. Tiedot on ratkaistu, mutta se on normaalia “, Pala sanoi. “Mutta me murtaa se illalla tai iltapäivällä, kun se on pois päältä.”

Päivän aikana kentällä Prahassa O 2 areenalla tennispelaajat koulutettuja, testattu malli vastaa – Karolína Plíšková pelanneet Petra Kvitova, Barbora Strýcová se jaetaan Lucie Safarova.

Kuka kapteeni vaikuttunut eniten? “Joku piti minua enemmän, jotain vähemmän,” sanoi Pala, sihteeri. Etkö edes sitä tarkoita?journalistinen kysymys kuulosti. “Ei aivan.”

Kysyttäessä terveydentilan Tsekin pelaajia, Pala sanoi, että “medium”, joka ei taaskaan täsmennetään tiedot.

“Se oli parempi, mutta joskus jopa pahempi.”

Plíšková Kiinasta toi kipeä olkapää, Safarova keskiviikkona ja torstaina oli zatejpované vasen ranne. “Kauden lopussa heillä on kaikki sauvat. Kun katsot otteluita kauden päättyessä, tenniksen pelaajilla on tees, heillä on reisi. Se kuuluu vain siihen, Pala kertoo. Pää koska ei varmasti takkuinen, kuten hän sanoi.

Tsekin joukkue lähti sali hotelliin, jossa me kaikki istuvat yhdessä rauhassa ja viihdyttävät sinua ja miten.Parin säännöt ilmoittavat pelin illalla ennen tasapeliä. “Oikeastaan ​​mitään selvää, mutta jotain päähäni, mutta minun täytyy vakuuttaa, että voidakseen pelata tytöt meni täysin valmis. Vain valita paras! “Toivoo onnistunutta Fed Cupin kapteeni.

Pala varoittaa: Varo Pavljučenkovovou!

Ja mitä Pála näytti Venäjän puolella? Maailman numero neljä Maria Sharapova sinkkuja olisi täydennettävä Anastasia Pavlyuchenkova (28 WTA-soitin), johon se pitäisi myös olla hyvin varovainen.

“On aina sanovat Sharapova, Sharapova, mutta sitten hävittää leluja, jotka hän voitti pilviä vuoden lopulla. Linzin turnauksen voittaminen hän oli lopullisessa Moskovassa.Lisäksi hänellä on kokemusta Fed Cupe “, muistuttaa Paulia. “Muutama vuosi sitten ajattelin, että hän olisi tikapuilla korkeampi. Mutta nyt hän haukkuu takaisin. Se on voimakas lyöntejä perusviivasta, arkistointi, yrittää päästä siihen. Mutta Pala uskoo, että hänen “tytöt” käyttävät edellisten kahden finaalin ja muiden raskaiden tiimipelien kokemuksia. Lisäksi tsekit voivat luottaa tukea tungosta areenalla. Koti

“Haluan yleisö oli myrskyinen, mutta oikeudenmukainen kurssi. Hänen pitäisi auttaa meitä, tytöt tulevat. Mutta he näkevät aina sinut, kun he ovat vuorovaikutuksessa vihollisen kanssa. Joku haluaa leikkiä ulkona kun ilmapiiri on rauhallinen, mutta joku vihaa yleisöä häntä vastaan.En tiedä, mitä Venäjän tapaus. ”

Kamppailu Fed Cup triumph – Tsekin voi saada neljäs viiden viime vuoden – arvotaan perjantaina 13 tuntia. Lauantai-ilta singlet alkaa klo 14, sunnuntai-aikataulu alkaa klo 12. 2 -haasteen kapasiteetti on 13 000 katsojalle. Kassa kertoo: “Loppuunmyyty!”