Stvanican turnaus houkuttelee Vaidis. Hän on jo kouluttanut ja vahvistanut läsnäoloa

Leccos on sama kuin kuusi vuotta sitten. Stvanice on noin tennisturnaus – juliste hänestä houkuttelee Nicole Vaidisova, entinen seitsemäs pelaaja maailmassa.

Ja sen osallistuminen päättyi hyvin katkerasti. Hän menetti ensimmäisellä kierroksella, yleisö tappasi hänet.

Hänellä on nyt erilainen rooli: yli neljän vuoden tauon jälkeen. Tennispelaaja on hitaasti yrittänyt palata aikaisemmin kuuluneisiin asemiin. “Se on vaikea matka, mutta hän ei ole vielä vanha nainen. Se on nuori pelaaja, joka on hyvä tähdistössä tapahtumista ja hyvää terveyttä voi palata entisissä tehtävissään, “uskoo Vladislav Šavrda johtaja štvanického turnaus.

Vaidisova, joka nyt sisältää 258 sijalta tällä viikolla on peruuttanut Pilsenin turnauksen vammoja.Valmentajan Ales Kodat mutta Šavrda aloittaa kaksinkertainen Grand Slam välieriin Prahassa keskiviikkoiltana vahvistettu.

“Kolme tai neljä päivää lepoa, paransi kipeä kantapää. Mutta keskiviikkoaamuna hän koulutti, “sanoi Sawdard. “Olemme uteliaita hänen esityksestään. Muistan viimeisen turnauksen. Se oli tietty aika, hänen suhde Radek Štěpánekin kanssa alkoi, turnaus ei onnistunut. Mutta tässä tulee puhtaalta pöydältä, se on mennyttä. ”

Vaidisova saada ilmaisen kortin, kuten Petra Cetkovská tai nuorempi maailman numero Markéta Vondroušová. Ensimmäinen ITF-pelaajien joukko 75 000 dollaria on toinen tsekki Denisa Allert.Hänen -naisten olla läsnä tärkein kilpailu lisää Clara Koukalová, Barbora Krejčíková ja Tereza Martincová jos onnistuu parantua loukkaantunutta vasikka.

“Toivon houkutteleva finaalissa Tsekin osallistumiseen”, sanoi Šavrda.

Yhdessä naisten turnaus käydään uros haastaja myöntää 50000 dollaria. Houkuttelee seitsemän pelaajaa eliitin ATP rankingissa satoja tšekit osallistuvat tärkein kilpailu tikkaat kiinnitetään vain 20 vuotta vanha Adam Pavlásek. Jan Hernych loukkaantui Newport Jan Mertl on parhaillaan toisella rivillä osallistumisen tärkein kilpailu.Ilmaisia ​​kortteja sai Robin Stanek, Jan haparoi ja Slovakian Dominik savua ilman tulta, omistajan neljännen päätettäväksi.

“Se on vahvin haastaja, meidän täytyy Štvanici koskaan järjestetty” nauttien Šavrda.

Molempien turnausten budjetti on seitsemän miljoonaa kruunua. Pääsymaksu on maksuton. Play Stvanice alueella, mutta ei käytä centrkurt jolle asetetaan kovalle alustalle.

“Olemme rakentamassa seisoo pitkin tuomioistuimissa 1 ja 2. Uskomme, että hyvä laatu turnaus tuo katsojia, emmekä halua, että leijui yli kiitotielle “, sanoi Sabre.