Englannin Michael Rhodes: älä epäröi sitoumustani Etelä-Afrikkaa vastaan

Englannin paketti ei ole monen vuoden ajan vaatinut niin paljon hätätilanteessa tapahtuvaa uudelleenrakentamista. Kun Etelä-Afrikka tutkii isäntäkomentonsa torstaina, he eivät löydä merkkejä Vunipolan veljistä, Joe Launchburista, Chris Robshawista, Nathan Hughesistä, Dan Cole, Joe Marler, Sam Simmonds eikä mahdollisesti Courtney Lawes. Erityisesti takarivillä on kaikkialla rakennustelineitä. Manu Tuilagin pitkä odottama paluu lisää Englannin vaihtoehtoja Lue lisää

Yksi nimi kuitenkin hyppää Springbokissa eteenpäin. Ei niin kauan sitten, ennen kuin hän siirtyi Saracensiin vuonna 2015, Michael Rhodes oli heidän maakuntaryhmänsä, joka kävi kauppaansa Kapkaupungin Stormersille ilman, että se olisi houkutellut Etelä-Afrikan valitsijia.Kolme vuotta myöhemmin hän on oikeutettu Englantiin asuinpaikkakunnallaan ja on törmännyt lauantaina syntymänsä maahan.

Permutaatiot pysyvät monina ja Unibet live erilaisina numerossa 6 – Maro Itoje, Brad Shields ja Mark Wilson ovat myös ehdokkaita Robshawin vapaalle paidalle – mutta Eddie Jones on selvästi Rhodesin nonsense fyysisen faniikan fani. ”Kun hän osuu, hän sattuu”, päävalmentaja sanoi viime viikolla. Englannissa on vain vähän vaihtoehtoa kuin ampua joitakin laukauksia eteen, jos niiden voimakkaat Bok-kävijät ovat hillittyjä.

Sillä välin Rhodes saa edelleen päänsä ajatukseen siitä, että se on vuorattu valkoiseen jerseyyn Twickenhamissa.Hän tuli Yhdistyneeseen kuningaskuntaan ilman ajatusta edustaa Englantia ja myöntää vapaasti, että tänä viikonloppuna tuntuu kosketus surrealistiselta. ”Kolme vuotta sitten en olisi koskaan uskonut sinua, jos olisit sanonut:” Tulet Englannin leiriin, joka johtaa mahdolliseen peliin Etelä-Afrikkaa vastaan. ”On outoa, miten asiat toimivat, mutta olen hyvin iloinen siitä, miten se on. ”Jakautuminen: kirjaudu sisään ja hanki viikoittainen rugbyyhdistyksen sähköpostiosoitteemme. hurraa. “Uskon, että vanha mies on saanut enemmän flakia kuin minä hänen kavereiltaan siitä, kuka hän tukee.” – “Jumala pelastaa meidän lekker kuningatar, pitkään elää meidän lekker Queen!” – on hieman erilainen kuin kaikkien muiden.

Pitkät menneet ovat päivän, jolloin kansainväliset rugby-pelaajat joutuivat kokonaan paikallisesti kasvamaan.Rodos on yksi viimeisimmistä pelaajista, jotka täyttävät vanhan kolmivuotisen asuinpaikan säännön – se on nyt viisi – mutta uskoo, että jokaisen epäilijän pitäisi arvioida häntä hänen sitoutumisestaan ​​Englannin syyhön. “Niille ihmisille sanoisin, että minun tavoitteena on voittaa rugby-pelit Englannin kanssa”, hän sanoi. ”Jos he tukevat ryhmää, voitto on se, mitä heidän pitäisi olla huolissaan.

” Aion pelata niin kovasti kuin mahdollista… kun se tulee alas, ei ole epäilystäkään siitä, missä minun sitoumus on. Yksi tai kaksi muuta kaveria on tehnyt sen. Olen melko mukava, se ei ole minua häiritsevää. ”Facebook Twitter Pinterest Michael Rhodes veloittaa joukkueen miehen Jamie George: n hallussa olevan laukkulaukun Englannin harjoittelun aikana.Valokuva: David Rogers / Getty Images

Runsaasti ovat kulkeneet samanlaista polkua, sillä Kiwi-kasvatetut Shieldit ja entinen Skotlannin ikäryhmäkorkki Zach Mercer vetoavat Rhodoksen rinnalle viikonloppuna. Joulukuun 31. päivän syntymäpäiväänsä jälkimmäisen tuskin voidaan Unibet TV syyttää harkitusta opportunismista. ”Jätin kansainväliset pyrkimykseni Etelä-Afrikassa, kun jätin sinne. En edes tiennyt, että kolmivuotinen pätevyysjakso olisi olemassa.Se ei ollut ajatus ”haluan pelata Englannissa”; se ei ollut koskaan pöydässä, kun muutin täällä. ”Uuden-Seelannin valmentaja Steve Hansen ehdottaa 16 viikon poissaoloaikaa kaikille Lue lisää

Rhodes, joka kasvatti idolaattia Natalin Gary Teichmannia ja piikikäs entinen Bok Winger James Small, on varmasti hyödyntänyt hänen uutta alkuaan, sillä se on jo maistanut kotimaan ja Euroopan kunniaa Saracensin kanssa. Hänen aikansa Englannissa on kärsinyt vain loukkaantumisesta, jonka vuoksi hän joutui viime kauden aikana suorittamaan vähintään kuusi toimenpidettä olkapään, kaulan ja hirven ongelmien korjaamiseksi. Se ei ole vähentänyt hänen halukkuuttaan pelin fyysisiin näkökohtiin: ”Nautin asioiden puolustuksesta ja vastakkainasettelusta. Nykyisen pelin kyky pysäyttää toisen puolen vauhti on valtava.Se on jotain, josta olen ylpeä. ”

Voi olla, että Englanti kääntyy myös Ben Morganin puoleen ylimääräistä fyysistä tukea, eikä vain siksi, että Gloucester No 8 on aloittanut perheen rakennustelineen liiketoiminnan. Riippumatta siitä, onko Rodos käynnissä tai poimitaan penkillä, se on kiehtova viikonloppu. Afrikaans-puhujana hän on jo vangittu vanhojen kavereidensa parittomasta piikkikommentista. ”He saattavat yrittää nauraa ja saada ihon alle, mutta luulen, että voin vain sivuuttaa sen ja päästä peliin. Toivottavasti pelataan kovasti ja sitten kiinni. ”

Ja hymnit? “Odotamme, jos saan puolen, ja sitten aloin miettiä tällaisia ​​asioita. En ole oikeastaan ​​miettinyt, mitä se olisi kuin se olisi. En halua tuhota itseäni. ”