Unibet fogadási bónuszok az interneten

A Burnley belga középpályás, Steven Defour felvásárlását vezetője, Sean Dyche nevezte meg, még akkor is, ha a klubrekord díja a Premier League versenyzői többségének kisebb Unibet változását jelentheti.

Clarets aláírta a 28 éves Anderlecht-t egy díjért, amelyet a 7,5 millió font körzetben tartottak, egy 6 millió fontos kirándulást, amellyel az elmúlt nyáron Andre Gray-t hozta Turf Moor-ba a korábbi rekordjukban.

A felső járatban keringő milliókkal, amiket Burnley újra Unibet fogadási bónuszok az interneten csatlakozott ebben a szezonban, az ilyen összegek most már triviálisnak tekinthetők.A Manchester United 89 millió fontot költött Paul Pogba és Burnley ellenfeleinek szombat délutánon, Liverpoolban, és nyáron a Southampton-i Sadio Mané-t aláírta.

A Dyche és a Burnley egy másik piacon vásárolnak, és igazgatója, aki Charlie Austin-t eladta uralkodásának kezdetén, hogy a klub könyveit kiegyensúlyozza, úgy Unibet véli, hogy a Defour átadása valódi puccs.

„Mindannyian keményen dolgoztunk, hogy végül megkapjuk az üzletet” – mondta Dyche egy sajtóban csütörtökön. „A Premier Liga világában a számok, amelyek Unibet bonusz körülöttünk vannak, nagyon kicsinek tűnnek. De valójában nagyok azoknak a kluboknak, mint a Burnley.

„A Premier League többi tagja valószínűleg megy:„ Miért nem jutnak el csak ezek az üzletek? ”

„Számunkra ez egy nagy dolog, hogy millió fontot költeni.Mások számára éppen olyan, mint: „Parkoljunk, lépjünk tovább és kapjunk egy újat”. Ez a nagy Unibet különbség a piacon. A Liverpool például a legolcsóbb játékosuk drágább lesz, mint a rekord aláírása.

„Tudjuk, hogy nincs garancia. Leicester tavaly bizonyította.De mivel a Deloitte egyik nagy jelentése azt mondja, általánosságban elmondható, hogy a klubok végső soron arról szólnak, hogy a pénzük hogyan irányítja őket. a csomagból, ezért túl kell küzdenünk, és ki kell jönnünk valamivel, ami működni fog. Liège debütálhat, amikor Liverpool meglátogatja Turf Moor-t. hogy Unibet először kerüljék el a Premier League-ben. „A szomjúság ott volt a játékostól, aki a Premier League-ben játszott.Nehéz volt megtenni, de reméljük, hogy érdemes lesz.

„Tudja, hogy kihívás lesz számunkra. Van egy mély tapasztalata. Nem Unibet mobil gondolkodik, hogy a szezon első három helyezettje köré gördül. Tudja, hogy kihívás lesz, és ő is részt akar venni ebben.