Unibet : n Stewart Regan: Skotlantia torjuu uskomattoman negatiivinen ajattelutapa

Riippumatta kritiikistä Reganissa – ja runsaasti – hän on johtanut enemmän muutoksia Skotlannin FA: n toimitusjohtajana kuin hänen edeltäjänsä. Uusi oikeusjärjestelmä, ammattimaisen ja ammattimaisen jalkapallon virtaviivaistaminen sekä uusi hallintorakenne ovat kaikki saapuneet Reganin kellolle.

“Lopulta, kun joku syyttää, se on yleensä itseäni”, sanoi Regan. . “En haittaa sitä, se tulee alueelle. Se voi olla henkilökohtaisesti ajoittain.

“On valtavia korkeuksia ja valtavia alamäkiä. Mielestäni kansallinen Unibet päällikkö tuntee saman tunteiden rullaketjun.Ero asenne ja mielipide kohti saman ryhmän pelaajia voi olla suuri.England v. Skotlanti: auld viholliset saattavat menettää reunansa – mutta silti asiaa | Paul Wilson Lue lisää

“Uskon, että se on aina uskomattoman negatiivinen ympäristö. En tiedä, onko se osa Skotlannin psyykeä, onko niin paljon kysyntää ja odotuksia, että kun asiat eivät tapahdu, ihmiset tuntevat todella negatiivisilta. Minusta on hyvin yllättävää. Kun istun Uefa-talossa ja puhun kollegoille, he pitävät yllättävänä, että Skotlannin mediassa on niin paljon Unibet negatiivisuutta kansallisen urheilun ympärillä. ”

Reganin tuki Gordonin Strachanille, jolle hän viittaa ymmärrettävä, vaikka kaikki logiikat viittaavat kohtiin, jos skotlantilaiset epäonnistuvat Lontoossa.Kolme F-ottelua on palannut neljä pistettä, ja viime kuussa Slovakian 3-0 käänsi erityisen katastrofaalisen ilon johtajalle, joka ei ohjannut Skotlantia Euro 2016: een.

“Gordon tuntee Wembleyn hän voi olla sankari “, Regan sanoi. “Se on ajattelutapa, jota meidän kaikkien täytyy olla pikemminkin kuin sanomalla:” Mitä jos se menee pieleen? “Andy Murray ei päätyisi suurimpaan slam-lopulliseen ajatteluun.” Mitä jos päädyin tänne? Mitä ihmiset kirjoittavat minusta? “Hän on menossa sinne voittamaan pelin. Kaikessa hänen Unibet vedonlyönti sivuja valmistelussaan ja kaikessa ennen ottelunsa keskustelussa hän ei koskaan mainitse menemistä. Se on mielentila, jota tarvitsemme.

“Slovakian jälkeen Gordon oli hyvin pettynyt ja alas. Puhuimme sen läpi. Puhuimme siitä, mitä tapahtui kampanjan ensimmäisten kolmen ottelun aikana. Olemme vielä käynnissä.Emme ole kirjattuja pois. Gordon Strachan edelleen nousussa Skotlannin MM-kisojen karsinnat toivoo Lue lisää

“Se on todella demoralizing meille kaikille, kun emme saa haluamamme tulosta eikä enää kansallispäällikkö, kun kaikki vaativat päätäni todella pettymyksen jälkeen.

Skotlannin FA: n tarjouskilpailun avaintekijä on kyky ylittää lahjakkuuserot paitsi Englannissa myös muissa vastaavanlaisissa eurooppalaisissa maissa. niiden Unibet suoritusstrategiaan. Hallintoviranomainen on myöntänyt 6 miljoonaa puntaa vuodessa niin – joka sisältää nyt erityisiä suorituskykyoppilaitoksia – ja klubikisaareja vuodesta 2011 lähtien.On vielä liian aikaista analysoida tuloksia, mutta ainakin jonkinlainen suunnitelma on olemassa. Regan ottaa syyt vakavasti, ellei henkilökohtaisesti. Hän tunnustaa 2500 lasta ulkonäön akatemiassa koko Skotlannissa tarkoittaa turvonnut järjestelmä. “Heitä ei välttämättä harhautettu, mutta he etsivät unta, joka ei voi koskaan koskaan tapahtua”, hän väitti. “Meidän on keskityttävä resursseihimme parhaalla mahdollisella tavalla.”

p> “Uskon, että se on jalokivi meidän suorituskykystrategian kruunuissa. Meillä on koti ja paikka esitellä lahjakkuutemme “, sanoi Regan. “Olemme nähneet yhdeksän nykyisestä Victory Shield -joukustamme tulossa suorituskykyoppilaitoksemme kautta.Olemme nähneet ensimmäisen pelaajan ensimmäisessä jaksossa, Jack Paterson Kilmarnockissa.

“Meidän on työskenneltävä paljon lähempänä klubeja Unibet vedonlyönti bonus tunnistamaan, että nuorten skotlantilaisten kykyjen kehittäminen sopii kaikille. Tämä tarkoittaa valmennustukea, tietojen jakamista, lahjakkuutta tunnistamista, investointeja mitaten suorituskyvyn tulosten ja akatemian infrastruktuurin kautta, mikä osoittaa lapsille mahdollisuuden kohota ja pelata Skotlannissa.

“Olemme vielä hyvin vanha koulu, , kuinka tunnistamme lahjakkuuden ja miten käytämme tietoja. Tämä alue on tunnustettava, johon meidän on investoitava. ”

Tämä prosessi ei ole ollut täysin tasainen. Skotlannin ensimmäinen tulosohjaaja Mark Wotte kärsi vastustajia klubeista. Wotten seuraaja Brian McClair kesti vain 17 kuukautta.

“Brian on fantastinen kaveri, mutta menestyminen suoritusjohtajan rooliin oli suurempi haaste kuin luulisi olevan”, toimitusjohtaja selitti. “Jotkut taidot, joita ajattelimme luonnollisestikin tulevan osallistumalla Englannin jalkapallon suurimpaan akatemiin, eivät toteutuneet.” Markus päätyi tekemään eroa ja tekemättä monella tavalla . Hän aloitti akatemioiden tarkastelun, perusti suorituskyvyn koulurakenteen ja U20-liigaan. Hänen aikansa loppuun mennessä hän kamppaili tuoda klubeja hänen kanssaan.

“Lopulta meidän on tunnustettava, että pelaajat ovat klubeja pelaajia.Emme voi sanoa, “tämä tapahtuu”, koska seurat maksavat nämä pelaajat, he investoivat paljon aikaa akatemioidensa kautta.

“Yritämme saada sisäänostoa. Tulokset leikkaavat itseään. Emme ole karsineet suurta turnausta 20 vuoden ajan. U21-maat ovat kamppailleet, he eivät ole menestyneet hyvin kahdessa viimeisessä kampanjassaan. Teemme hyvin jopa 17, 19-vuotiaita, sitten on tämä ero. Nämä pelaajat eivät pääse ensimmäisiin joukkueisiin. Minun sanomani on ollut, ettemme pelaa lapsille, joilla on paljon lupauksia. He saavat viisi minuuttia, he pääsevät peliin ja sitten heitetään. Meidän on hyväksyttävä se, että klubeilla on eri asialista.Me tarvitsemme myös yhteisen strategian; eli jos voimme tuottaa parempia nuoria skotlantilaisia ​​pelaajia, kaikki voittavat. ”

Skotlannissa on usein käytetty väitteitä siitä, mistä kaikki menivät väärin. Yksi liittyy SFA: n epäonnistumiseen, kun kansainvälinen menestys oli hyvä käyttää suuria finaalivähennyksiä mielekkäästi sijoittamaan tiloihin.

“Indoor jalkapallokentät eivät luo maailmanluokan pelaajia”, Regan sanoi. “Meillä on mitä tahansa ruohomääriä Skotlannissa, meillä on paljon urheilu- ja vapaa-ajan keskuksia; mitä me emme tee, on todella saada ne saataville koko ajan. Siellä on paljon vastuuta. Kuinka monta koulua lukitaan neljänneksellä neljään kesän iltapäivällä?Emme käytä resursseja, jotka olemme saaneet tarpeeksi tehokkaasti.

“Mielestäni meidän on muutettava ajattelumme valmentajakoulutuksesta valmentajan kehittämiseen. Sen sijaan, että antaisimme vain kansalaisille todistuksen, meidän pitäisi opettaa heitä parantamaan valmentajia. ”

Vain yksi saa otsikoita riippumatta Wembleyn tuloksesta. Regania ei ylistetä, jos Skotlanti järkyttää kertoimet. Vaihtoehtoinen ratkaisu tuo kokonaan toisen julkisuuden muodon.