Distal Australia Pakistanin kalkittu Twenty20-sarjassa

Australia laski T20-sarjassa karkeaan kalkinpoistoon Pakistania vastaan ​​ja menetti kolmannen ja viimeisen pelin Dubaissa 33 juoksulla. 151 peräkkäin karsittujen kumien voittoon turisteja keilasi 117: lle viisi palloa, jotta he voisivat säästää irti loppuaan Arabiemiirikuntien kiertueelle, jossa he taas osoittautuivat vastaamattomiksi maailman 1-sijoittuneelle T20-puolelle. rakentaa merkittäviä batting-kumppanuuksia.

Matkailijat edistivät Alex Careyn avaamista kapteenin Aaron Finchin rinnalla, ja päätös näytti olevan nero aivohalvaus, kun Carey vyöhti 20 pois ensimmäisestä yli kahdesta kuusi.Mutta Finch holed ulos keskellä toisella yli ja wicketkeeper Carey seurasi kolmannessa, ruiskuttamalla Mohammad Hafeez toimitus Faheem Ashraf samassa paikassa.Australia myöntää Twenty20 sarja Pakistanin toisen peräkkäisen menetys Lue lisää

Legspinner Shadab Khanilla oli Chris Lynn kiinni syvällä midwicketillä 15-luvulla, jättäen valkoisen pallon voimanpesän ilman, että sarjan sarjassa oli pistemäärä. Tilanne oli vielä huonompi Ben McDermottille, jonka painajainen kiertue jatkui, kun hänet ajettiin ulos kolmannen kerran niin monissa peleissä.Tasmanian oli 21-vuotiaana, kun hän teki huonosti arvioidun yrityk- sen nopean singlen jälkeen, kun hän oli katsonut, ja Babar Azamin nopea keräys jätti hänelle mailin lyhyen.

Mitch Marsh (21), D’Arcy Short ( 10) ja Glenn Maxwell (neljä), jotka läpäisivät pelin jälkeisen kuntotestin sen jälkeen, kun hän oli kärsinyt toisesta pelistä, oli vähän parempi. ”Me vain paniikkimme hieman uudelleen”, Finch sanoi. ”Joka kerta kun olemme alkaneet rakentaa hieman kumppanuutta, olemme menettäneet wicketin. Silloin menetät vauhtia ja on vaikea vetää takaisin.

”Joka kerta kun häviät 28 wicketsiä kolmessa T20-krikettipelissä, se ei tule voittamaan sinua monta peliä.Kumppanuudet ovat todella tärkeitä, ja emme vain onnistuneet saamaan heistä mitään koko sarjan läpi. ”

Shadab (3-19) johti Pakistanin keilailijoille, hänet irtisanoutui Marshille kohteliaasti Shoaib Malikin upea sukellus saalis pitkään. Kolmannen suoran pelin isännöitsijöiden huippupisteytyksen jälkeen Babar sai nuoren aseen joukkoon. Babar saavutti 50-käden 93-aukioloaukossa Sahibzada Farhanin kanssa, sillä isännät lähettivät 150-5: stä 20: stä virrasta voittamisensa jälkeen ja päättäessään lepata.

Pakistan juoksi 54-0: aan pois Lyhyt ja Adam Zampa tukivat verenvuotoa tietyllä kurinalaisella spin keilalla. Muistutettu spinner Nathan Lyon hylkäsi Farhanin 39-vuotiaana ensimmäiselle T20-kansainväliselle wicketille, kun taas Marsh iski kahdesti yksinäisestä myöhään.Mutta turisteilla ei ollut juurikaan mahdollisuutta juhlia, koska heikko lyöntitulos osoitti jälleen, että he ovat pudonneet.