Ei ole unelmani käydä UFC: ssä, se on liian kaupallinen, Deák ajattelee

Kuuluisin liiga, kirkkaimmat tähdet, suurin katsojakunta, eniten rahaa. UFC pelaa NMA: n roolia jääkiekossa tai Premiere League -jalkapallossa. Eniten mitä yksilö voi saavuttaa. Paras.

“Mutta se on liian kaupallista”, Deák huomautti Prahassa pidetyssä tiedotustilaisuudessa lauantaina | hän oli varma osallistuvansa aktiivisesti. Karlos Vémola (joka oli jo paikalla ja haluaa palata), Patrik Kincl, Miloš Petrášek ja Lucie Pudilová kamppailevat Tšekin taistelijoita vastaan.

slovakit eivät ole vielä seuranneet UFC: tä, lähellä sitä hänellä oli Attila Végh vuonna 2013, kun hänestä tuli Bellator-mestari. Nyt se on Tomáš Deákin ulottuvilla.Jo ennen lauantaina järjestettyä Oktagon-gaalailtaa hän kertoi Lidove novinylle, että jos UFC-tarjous ei tule, se ei kieltäydy.

Lauantaina keskiyön aikana hän ei näytä olevan niin varma. “Kuten sanoin, että pääsin UFC: hen…Nyt en edes tiedä, haluanko olla siellä”, Deák yllättyi. . Hänen mukaansa organisaatio ei ole täysin oikeudenmukainen. “On vaikea sanoa, ajaisinko minä slovakinalaisena, joka ei näytä, ajaa itseni sinne”, hän hölynsi. ”Siellä on paljon siitä, kuinka esität itsesi. En ole McGregorin tyyppi. Haluan olla mestari, hemmotella vyöni, puolustaa sitä. Ja myös saada laatuolosuhteet elämää varten.En todellakaan tarvitse UFC: tä. ”

Ja hän lisäsi sen lauantaina. “Olen henkisesti heikko, kun en tee jotain”, hän myönsi. Kuinka pitäisi käsitellä tiedotusvälineiden painosta, voimaa, joka saa hänet ”valloittamaan”, tekemään ohjelmia ja loukkaamaan vastustajiaan, kun hän välittää valmistautumisesta ja voittamisesta?

Lisäksi hän kuvaili miten kotitreenit tuovat enemmän. Hänen mukaansa he ovat henkilökohtaisempia, valmentajat, jotka keskittyvät häneen, he voivat innostaa häntä enemmän, pakottaa hänet työskentelemään.

Deákilla on varaa sanoa niin. Hän vietti 14 päivää lauantaina New Mexico -leirillä ennen lauantain yhdeksäntoista voittoa tunnustettujen valmentajien Greg Jacksonin ja Mike Winkeljohnin johdolla.

“Leiri herätti itseluottamusta.Kun pääsin sinne, kaverit tiesivät, että olen mestari Venäjältä, joten he kääntyivät minuun ja halusivat mitata kanssani. Olen varmasti lisännyt luottamusta, mutta minulla on joka tapauksessa paras valmistautuminen ”, Deák sanoi.

Tämä johtui lauantaina euforiasta, jonka mukaan voitti kymmenentuhatta ihmistä O2-areenalla. Jos UFC: n tarjous lopulta tulee, hyväksyykö Deák sen?