Jalkapalloliiga 17 voitti Belgian EM-joukkueen pätevyyden

“Tiesimme, että vastustajan yksilöllinen laatu oli valtava. Siksi olemme tehneet suorituskyvyn hyvän organisaation ja rohkeuden eteenpäin “, sanoi valmentaja Vítězslav Lavička. “Tiesimme myös, että voisimme laittaa enemmän edellisiin peleihin ja tällä kertaa menimme sata prosenttiin. Nämä ovat hyvin tärkeitä kohtia, joka vie meidät takaisin peliin ensimmäistä paikkaa “, hän sanoi.

Tsekin joukkue aloitti viimeisestä nepovedenému karsintaottelussa Montenegroa vastaan ​​neljä muutosta. Ensimmäinen sai mahdollisuuden Winter maalivahti puolustuksen Bench hiljattain rakennettu Vraštil kanssa Havel ja musta korvaamaan uudella loukkaantunut väijytyksessä Fulnek.Raportissa jälleen puuttuu origami, joka on Belgian Áčko teki viime vuoden MM-kisoissa.

“Olemme päättäneet muuttaa, muun muassa siksi, aiemmissa peleissä meillä myönsi paljon tavoitteita. Tämä oli yksi syy, ja toinen oli, että Luke on meidän maalivahdit että minulla on käytettävissä, kokenein “, sanoi Bench, miksi mieluummin Zima ennen Vorel.

Belgia oli vuoden ensimmäisellä puoliskolla ylivoima, mutta johto meni kotiin. Jälkeen väsymätön vapautuminen, Schick pystyi ottamaan johdon 12. minuutti, mutta Roef onnistui poimia toinen tavoite. “En tiedä, oliko paras peli, se oli suloisin. Koska olemme voittaneet ja saaneet Belgian edun, ja meillä on vielä se, mitä pelata.Mitä enemmän voimme pahoitella edellisen tiliotteen koska voisimme ryhmä johtaa “, sanoi Schick.

Asiakkaat lopettaa liian eivät saaneet ja heidän vaarallisin toiminnan hoiti talvella, jolloin melkein maaliin osui Origiho ammuttu. “Tiesimme, että Origi oli hieman outo ja en tiedä, miten sain sen kiinni. Halusin sen kiinni, mutta jotenkin käänsin käteni ja koputin jonnekin jalkojen alla “, Winter kirjoitti. “Ajattelin, että se oli jonnekin edessäni, mutta kun kääntyisin, se oli portin yli.Mutta se on tärkeintä “, sanoi hymyillen.

Pitkän tauon jälkeen, pelataan ilman suurempia mahdollisuuksia loppuun asti voisi vakuuttaa voiton Barak irtautuneen, mutta Roef jalat alkoivat. Tsekkiläinen joukkue teki lopulta Belgiaa ensimmäisen karsinnan karsintoihin ja päinvastoin pisteytti uudelleen kahden vedon jälkeen. Toinen kaksintaistelu saada Euro odottaa pentua maanantaina Moldovassa.

“Tämä peli tuskin soittaneet yhdessä, lähdimme sinne parhaiten ja me odjezdili takaisin 200 prosenttia”, sanoi talvi. “Vuosi on kauhistuttavasti aliarvioitu eikä kukaan ole koskaan usko. Mutta sanoimme, että me kukistimme heitä ja menimme kentälle.Ja koska nämä menetykset ovat aiemmin, se on erittäin arvokas kohta “, hän lisäsi