Scott Sinclair kertoo jälleen, kun Celtic thrash Kilmarnock

Moussa Dembélé teki kaksi maalia ja Scott Sinclair sijoittui kuudennessa peräkkäisessä liigapelissään, sillä Brendan Rodgersin riehuva puoli taisteli takaisin pyyhkäisemään Kilmarnockin 6-1: ssä yksipuolisessa Premiership-kohtaamisessa.

Souleymane Coulibaly ampui Killieä eteenpäin 33. minuutilla pelaamista vastaan ​​ihmeellisen 35-jaardin lakon kanssa, mutta kaksi maalia kolmen minuutin päästä 20-vuotiaasta Dembélestä näki kotipuolen eteenpäin.

Korvaavaaja Craig Gordon korvasi loukkaantuneen Dorus de Vriesin toiselle puoliskolle ennen James Forrestin, Leigh Griffithsin, Scott Sinclairin, tavoitteita – ja Tom Rogic venytti Celticin lyijyä pöydän yläreunassa Heartsista viisi pistettä kädessä olevaan peliin .

Se oli täydellinen luottamus kotijoukkueelle, joka isännöi Manchester Cityn toisen Mestarien liigan C-ryhmän ottelussaan keskiviikkona, ja haluaa tehdä muutoksia, kun he ovat menettäneet 7-0 Barcelonassa avajaisessaan .

Rodgers teki muutoksia, kun De Vries palasi Goriin don kanssa veteraani puolustaja Kolo Touré korvasi Erik Sviatchenko.Sinclair oli tullut takaisin puolelle, kuten keskikenttäpelaaja Nir Bitton, kun taas Griffiths aloitti penkillä kadonneen neljän pelin, jossa oli vammoja ja vasikan vammoja.

Kilmarnockin johtaja Lee Clark oli ilman hänen loukkaantunutta kapteeniaan , Steven Smith, mutta Greg Taylor palasi suspensiosta ottamaan paikkansa vasemmalla puolella.

Jo viidennessä minuutissa Killie-puolustajat heittivät itsensä Celtic-laukausten eteen. Lisäksi Dembélé (kahdesti), Sinclair, kippari Scott Brown ja Forrest kaikki selvittivät baarin ponnisteluilla.Clarkin puolella ei kuitenkaan voitu lähteä omasta puolestaan.

Kuitenkin juuri sen jälkeen, kun puolen tunnin merkki Coulibaly veti henkensä kotijoukkueen faneilta ja hurraa matkustustuen tuesta, kun hän otti passin Gary Dickeriltä , kääntyi Brownin sisälle ja tähtäsi ohjusten päähän, joka voitti De Vriesin ja kasteli baarin alle.

Tämä epätodennäköinen johto kesti vain muutaman minuutin, ennen kuin Dembélé pyyhkäisi Mikael Lustigin ohi Jamien ohi. MacDonald 10 metriä. Entinen Fulham-soitin teki sitten samanlaisen 38. minuutissa, tällä kertaa Tierney-takaisinkytkennästä, jotta Celticin eteen tuli.Se ei ollut enempää kuin ansaittuja mestareita.

Gordon korvasi De Vriesin toiselle puoliskolle, kun hetket myöhemmin Kilmarnockin korvaaja Charlie Adams saapui loukkaantuneelle Dean Hawkshawille.

Celtic lisäsi johtaa 52. minuuttiin, kun Forrest yhdistettiin Rogicin kanssa ennen kuin hän puski palloa MacDonaldista 12 metrin päähän, ja Celtic uhkasi suolla Ayrshiren puolella.

Griffiths tuli Dembéléselle 65. minuutilla ja teki pari minuuttia myöhemmin lähietäisyydellä, kun Jozo Simunovic auttoi Sinclairin kulmassa.

Celtic oli armoton.Kun Griffiths loukkasivat Greg Taylorin laatikossa 72. minuutilla, Skotlannin hyökkääjä antoi Sinclairille pallon, joka antoi hänelle mahdollisuuden pisteyttää kuudennen peräkkäisen liigan ottelun kauden alusta lähettämällä MacDonaldin väärään suuntaan rangaistuksella.

Rodgersin puoli jäi vaille useita mahdollisuuksia ennen kuin MacDonald lahjoitti Rogicille kuudennen, kun hän antoi keskikenttäpelaajalle vähäisen vaivaa laatikon reunasta.

Se oli vaikuttava juttu liigan johtajat mutta Rodgers tietävät, että Manchester City tarjoaa epäilemättä tiukemman testin keskellä viikkoa. Ottelun jälkeen Kilmarnockin johtaja kuvaili kilpailua “miehinä poikina”.